Părinții Andreei Tonciu divorțează. Mama vedetei, înșelată cu menajera casei

Andreea Tonciu a povestit ce s-a întâmplat în familia sa: "A făcut numai porcării"
Părinții Andreei Tonciu divorțează. Mama vedetei, înșelată cu menajera casei

Andreea Tonciu trece printr-o perioadă dificilă. De ziua ei, invitată într-o emisiune TV, vedeta a anunțat că o persoană i-a destrămat familia. Cu ochii în lacrimi, vedeta a dezvăluit că părinții ei sunt în proces de divorț.

Andreea Tonciu susține că menajera lor l-ar fi dominat pe tatăl ei să aibă o relație, fapt pentru care părinții ei s-au despărțit, iar acum au depus actele de divorț. De asemenea, vedeta o acuză pe menajeră că i-ar fi furat bani din casă.

Părinții Andreei Tonciu divorțează

Părinții Andreei Tonciu divorțează din cauza unei aventuri pe care tatăl ei a avut-o cu menajera. Vedeta susține că a știut de câteva luni de isprava tatălui său, însă a păstrat tăcerea. Mama ei a auzit o conversație între soțul ei și respectiva domnișoară, așa aflând totul despre ce s-a întâmplat.

“Cât am stat la Survivor, femeia asta mi-a furat bani și l-a dominat pe tatăl meu ca să aibă relații intime cu ea. Părinții mei au depus actele de divorț, sunt foarte tristă și de aceea am păstrat tăcere atât de mult timp. Asta s-a întâmplat în luna martie. (…) A făcut numai porcării în casa mea și în casa mamei mele. A avut relații intime cu tatăl meu. Au dispărut niște bani din contul comun al părinților. Într-o anumită zi, fiind în casă și mama și tata, tata a sunat-o pe această domnișoară, iar mama a auzit conversația”, a povestit Andreea Tonciu în emisiunea La Măruță.

Andreea Tonciu și mama ei
Andreea Tonciu și mama ei

Andreea Tonciu: “L-am sunat pe soțul ei și i-am spus”

Andreea Tonciu spune că a purtat o discuție cu menajera atunci când a aflat ce se petrece și ar fi rugat-o să blocheze numărul tatălui ei. Ulterior, femeia a rugat-o să nu-i spună soțului ei ce s-a întâmplat, însă, văzând că Aventura lor continuă, l-a sunat și i-a povestit totul.

“Tatăl meu este în casă cu noi, nu este cu ea. Am vorbit cu ea. Ea este căsătorită și are doi copii. Mi-a recunoscut tot și mi-a spus să nu o spun soțului ei. I-am zis să blocheze numărul tatălui meu și n-a făcut-o. Așa că l-am sunat pe soțul ei și i-am spus”, a povestit Andreea Tonciu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *