Părinții mei vor să anulez nunta. Au aflat că iubitul meu este fiul fostei iubite a tatălui meu, din tinerețe

Pare că tatăl meu nici acum nu a putut depăși refuzul ei de acum 30 de ani.
Părinții mei vor să anulez nunta. Au aflat că iubitul meu este fiul fostei iubite a tatălui meu, din tinerețe

Sunt în pragul disperării. Nu mai știu cum să fac să-i conving pe ai mei să mă lase să-mi trăiesc viața. Comandasem invitațiile la nuntă când a izbucnit scandalul. Acum, părinții mei vor să anuleze nunta și să-mi interzică să mă mai văd cu iubitul meu. Eu nu vreau să renunț și împreună cu iubitul meu mergem înainte cu planul de căsătorie.

Familia îmi cere să nu mă mărit

Totul a început când deja pregătirile erau în toi. Ajunsesem să comandă invitațiile, pentru ca în câteva luni să fim gata de marele eveniment. Părinții mei nu au reușit să se cunaoscă cu părinții iubitului meu, deoarece aceștia locuiesc de mulți ani în Germania. Acolo unde a locuit și iubitul meu, până să ne cunoaștem. El a decis atunci să vină acasă, în ciuda protestelor părinților lui.

Noi ne-am găsit aici rostul și, cel puțin deocamdată, nu am vrea să mergem. Dar nu excludem această opțiune, la un moment dat.

Cert este că ne pregăteam de nuntă, când în sfârșit, părinții lui Alexandru, iubitul meu, au venit în țară. Șocul a fost când au ajuns în vizită la ai mei.

Când tatăl meu s-a văzut cu mama lui Alexandru au fost șocați amândoi. Chiar dacă a durat câteva minute bune până să se reunoască, au făcut amândoi niște fețe de ziceai că au văzut o stafie. Cert este că tatăl meu a fost destul de nesimțit. A vorbit cu ea foarte urât, i-a făcut reproșuri ca un îndrăgostit, iar părinții lui s-au ridicat și au plecat de la masă. Au fost ofensați de comportamentul tatălui meu. Acesta se purta ca un adolescent frustrat când iubita lui îl lasă pentru altul. A fost chiar ciudat.

Părinții mei vor să anulez nunta

Apoi și mama s-a supărat pe el, spunându-i că a avut un comportament nebunesc. Părinții lui Alexandru nu mai vor să audă de ai mei și îi înțeleg. Mama a vrut să-i invite la un restaurant pentru a-și cere scuze, dar ei nu au mai vrut să audă.

Acum a fost rândul tatălui meu să se supere.

Așa am aflat că mama lui Alexandru a fost prima iubită a tatălui meu. Se pare că el a fost foarte îndrăgostit de ea, dar nici atunci nu era mai înțelept. Ea l-ar fi părăsit pentru bărbatul care este tatăl lui Alexandru și nu a mai vrut să audă de tatăl meu niciodată. Nu știu ce i-a făcut, de ce a supărat-o. Da știu că nu l-a ales pe el. Și el a rămas cu o frustrare pe care nici până în ziua de azi nu a reușit să și-o vindece.

Mama a apărut mult mai târziu în viața lui și a fost singura care i-a putut suporta comportamentul deplasat în multe situații.

Acum, părinții mei vor să anulez nunta, pentru că și mama se simte ofensată de refuzul lor. Dar eu îi înțeleg. Pentru că tata a fost total deplasat, în tinp ce soțul ei a fost mai mult decât elegant. Nu l-a insultat, nu i-a spus un cuvânt. Doar și-au cerut scuze și au plecat.

Eu și Alexandru nu vrem să ne lăsăm implicați în povestea lor de amor de acum o mie de ani. Noi vrem să ne trăim viața împreună și nu vrem să renunțăm la planul nostru. Dar există o teamă că ne-ar putea distruge nunta cu comportamentul lor. Acum suntem destul de tensionați cu toții și nu știm cum să procedăm cu ei mai departe.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum s-au descurcat Oana Matache și Radu Siffredi la Power Couple, emisiunea care se va difuza la Antena 1
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *