Paris Hilton a devenit mamă de băiat. Vedeta nu a fost însărcinată, ci a apelat la ajutorul unei mame-surogat

Milionara a dat vestea pe rețelele sociale

Scris de: Daoud Andra

25 Jan. 2023

Bucurie mare pentru moștenitoarea imperiului Hilton și pentru soțul ei. La 41 de ani, Paris Hilton a devenit mamă de băiat. Primul copil al vedetei a fost adus pe lume de o mamă-surogat, iar fericita mămică a dat deja primele declarații din noua postură. Ce spune despre cel mai nou membru al familiei.

Bucurie mare peste Ocean: Paris Hilton a devenit mamă de băiat

Paris Hilton și-a îndeplinit una dintre cele mai puternice dorințe și a devenit mamă pentru prima dată. Milionara și soțul ei, Carter Reum, au apelat la o mamă-surogat, care le-a purtat în pântece băiețelul. În vârstă de 41 de ani, Paris a dat o declarație în exclusivitate pentru revista americană People și a vorbit despre minunea pe care o trăiește.

Citește și: Emily Burghelea a născut un băiețel. Vedeta, mamă pentru a doua oară: “Faceți cunoștință cu voinicul nostru de 10”

Moștenitoarea imperiului Hilton a spus că își dorea de multă vreme o familie, dar acum a simțit că este momentul potrivit. A știut că soțul ei este bărbatul cu care vrea să aibă un copil, iar acum și-au ținut în brațe bebelușul pentru prima dată.

„A fost visul meu dintotdeauna să fiu mamă și sunt atât de fericită că eu și Carter ne-am cunoscut. Suntem atât de încântați să ne începem viața de familie împreună și inimile noastre explodează de dragoste pentru băiețelul nostru.”, a spus vedeta pentru revista People.

A dat vestea și pe rețelele sociale

Paris Hilton și-a anunțat și fanii de pe rețelele sociale că a devenit mamă. Ea a publicat o imagine în care bebelușul o ține de mână și a scris în dreptul ei: „Ești iubit dincolo de cuvinte”. Vedeta și soțul ei au fost prieteni de familie multă vreme înainte de a forma un cuplu. Cei doi s-au logodit în 2021, iar la sfârșitul aceluiași an s-au căsătorit. Ceremonia a fost una fastuoasă și a durat trei zile.

Citește și: Trăsătura specială pe care au persoanele născute în luna ianuarie. Asta îi face unici

Cei doi și-au exprimat de mai mult timp dorința de a deveni părinți și au început procedeele medicale pentru fertilizarea in vitro în timpul pandemiei. Vedeta a profitat de faptul că atunci nu avea de călătorit așa mult și a considerat că este momentul perfect pentru a se ocupa de conceperea bebelușului.

Paris Hilton și soțul ei nu sunt singurul cuplu celebru care a apelat la o mamă-surogat pentru a avea copii. Buna prietenă a milionarei, Kim Kardashian, și fostul ei soț, Kanye West, au apelat la o mamă-surogat pentru a avea ultimii doi copii. Nick Jonas și Priyanka Chopra, Nicole Kidman și Keith Urban, Sarah Jessica Parker și Matthew Broderick sunt alte câteva cupluri care au apelat la mame-surogat pentru a le aduce pe lume copiii.

Urmăriți EGO.ro și pe
Am aflat ce face Vlad ca să evite certurile!
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.