Paul Ipate, despre provocările pe care le-a adus pandemia în viața actorilor. Prin ce a trecut și cum l-a ajutat Jojo: “M-a scos din stările astea” EXCLUSIV

Paul Ipate: “A fost o mini depresie, dar am trecut cu bine”
Paul Ipate, despre provocările pe care le-a adus pandemia în viața actorilor. Prin ce a trecut și cum l-a ajutat Jojo: “M-a scos din stările astea” EXCLUSIV

Paul Ipate reușește să aducă zâmbetele pe chipurile românilor prin industria pe care a ales-o pentru a profesa. Actorul ne-a vorbit, într-un interviu în exclusivitate pentru Ego.ro, despre proiectele sale, dar și despre provocările prin care a trecut în perioada pandemiei, când mulți artiști nu au putut să revină la marea lor pasiune. Pentru a scăpa de clipele dureroase, el a fost ajutat de partenera sa, Cătălina Grama, susținând că este important să avem mereu o persoană dragă alături de noi.

Ce noi proiecte pregătește Paul Ipate

Paul Ipate se bucură de un an bun, având multe proiecte. De asemenea, partenera lui, Cătălina Grama, cunoscută publicului sub numele Jojo, se pregătește de lansarea serialului “Clanul” (PRO TV). Cu toate acestea, pandemia a adus foarte multe provocări pentru actori. Chiar dacă a avut parte de timp de calitate, petrecut alături de familie, starul a dus dorul publicului, astfel că s-a luptat cu anumite stări dureroase. El a fost ajutat de îndrăgita Jojo pentru a trece peste momentele grele.

Aflat la avanpremiera Thor, organizată la Afi Cotroceni, Paul Ipate ne-a explicat că se simte bine atunci când interpretează un personaj de comedie. Însă, actorul este în căutarea proiectelor care îl scot din zona de confort. Atunci când vine vorba de viața de tătic, micuții l-au responsabilizat.

Ego.ro: Paul, cum arată o seară obișnuită la voi acasă?

Paul Ipate: Ca în orice familie normală. Stăm cu copiii, ne jucăm, gătim, spălăm, aspirăm, facem ordine, dezordine și așa mai departe. Așa arată, ca în orice familie normală.

Cea mică vă calcă pe urme?

Paul Ipate: Este prea devreme să spun asta. O să facă ce o să vrea ea și atât. Nu o să mă impun niciodată, am o singură condiție, să fie pasionată și să îi placă. Asta e tot.

Paul Ipate și Cătălina Grama
Paul Ipate și Cătălina Grama

Cum l-a schimbat viața de tătic

Cum te-a schimbat viața de tătic?

Paul Ipate: Probabil că m-a mai responsabilizat puțin, să zic. Poate mai puține șprițuri cu prietenii, deși există și ele, în continuare. Nu mai ești tu pe primul plan, asta este o modificare majoră și faptul că, vorba Cătălinei: “Îmi este greu să îmi imaginez cum era viața mea înainte și cum am putut să trăiesc până acum fără acești doi copii”.

Să vorbim despre proiectele tale. Ce ne pregătești?

Paul Ipate: S-a lansat un film pe care îl așteptăm de vreo 8 ani de zile, la TIFF. Se numește “Nimic despre dragoste”, în regia lui Florin Piersic Jr. Este un film foarte bun. Nu știu încă când va fi în cinema, dar, prin țară, dacă oamenii o să vadă la festivaluri de film “Nimic despre dragoste”, să meargă pentru că este un film foarte, foarte bun. Și mai am piese de teatru, am “Niște oameni inteligenți”, “O farsă de 2 lei”. În toamnă urmează să mai scot 2 premiere de teatru. Deci, e un an bun și pentru mine și pentru Cătă, pentru că tocmai se va lansa serialul “Clanul.

În ce tip de personaj se simte confortabil

În ce tip de personaj te simți cel mai bine?

Paul Ipate: Evident că în zona mea de confort sunt personajele de comedie și îmi și place cel mai mult, am acest fetiș de a face oamenii să râdă, îmi place să bucur oamenii foarte mult. Dar sunt într-o perioadă în care caut roluri pe contre-emploi, adică să fie mai zbanghi puțin, să aibă ceva în plus și să mă scoată de zona de confort.

Ai spus că acum este un an bun. Cum ți-a afectat pandemia cariera?

Paul Ipate: A fost ca la toți colegii mei. Nu am muncit foarte mult, spre deloc. A fost foarte greu, dar, într-un fel, a fost bine pentru că îți ia meseria, dar îți oferă timp de calitate cu familia, cu copiii. Probabil că în ăștia doi ani de zile aș fi fost foarte mult plecat la filmări, în turneu și așa mai departe. Noroc că această pandemia m-a prins în perioada în care copiii noștri au cel mai mare nevoie de noi. Zora, în segmentul de 3-5 ani, Achim intră în preadolescență. Asta e un avantaj, a fost un lucru bun.

În rest, a fost nasol, am băut mult în pandemie de oftică, de nervi, de imposibilitatea de a face meseria. Mai mult, ceea ce facem noi, eu și Cătălina, nu știu restul, eu trăiesc și pentru asta. Este o gură mare de aer pentru mine. Și atunci, mi-a luat chestia asta, a fost o mini depresie, dar am trecut cu bine. Norocul meu este că am o soție superbă, super strong (n.r. foarte puternică), care m-a scos din stările ăstea. Ne-am scos unul pe altul.

”Fericirea nu este completă decât dacă este împărtășită”

Foarte mulți români s-au găsit singuri în pandemie. Cât de mult contează să ai pe cineva lângă tine, în general?

Paul Ipate: Contează enorm, eu am și spus asta. Mai văd oameni, colegi, prieteni de-ai mei, care mi-au spus: “Eu nu vreau pe nimeni, vreau să mor singur!”. Nu este așa. Pe măsură ce îmbătrânești, cred, că, de fapt, scopul omului acesta este. Fericirea nu este completă decât dacă este împărtășită. Eu zic că este important să ai pe cineva, să împărtășești ceva cu o persoană dragă, cu un prieten, cu o prietenă, cu o iubită, cu un iubit, să ții pe cineva în brațe, să plângi pe umărul cuiva. Eu cred că este vital pentru omenire ca ea să meargă mai departe la nivel spiritual.

Care este cea mai mare provocare pentru tine din punct de vedere profesional?

Paul Ipate: Cred că la fiecare rol pe care îl fac am emoții și vreau să iasă cum trebuie și vreau ca oamenii care se uită la mine să aprecieze munca pe care am depus-o. Evident, fac pentru mine, în primul rând, dar și pentru ei. Confirmarea supremă vine de la public. Eu îmi iubesc publicul foarte mult și țin cont și de părerea lor. Orice lucru pe care îl fac în meseria mea este o provocare.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Nu-ți ies șnițelele fragede și pufoase? Ai nevoie de acest ingredient secret care face toată...
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 25 Aprilie 2024. Gemenii vor avea succes din punct de vedere financiar, iar Racii...
Horoscop Zilnic Joi 25 Aprilie 2024. Vibrația astrologică a zilei se descrie ca fiind una...
Verifică dacă ești pe listă: astăzi, 5 zodii primesc vestea mult așteptată
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz! Au devenit părinți pentru prima dată și au dezvăluit prima fotografie cu...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *