Paula Seling a divorțat de Radu Bucura? Ce spun apropiații cuplului

Paula Seling s-ar fi despărțit de soțul ei

Scris de: Daoud Andra

26 Oct. 2022

Paula Seling a divorțat de Radu Bucura? Ce spun apropiații cuplului

Paula Seling a divorțat de soțul ei, după 17 ani de căsnicie? Artista și Radu Bucura nu ar mai forma un cuplu, potrivit unor zvonuri care par să prindă din ce în ce mai mult contur. În plus, Radu Bucura nu se mai ocupă de activitatea profesională a Paulei Seling, așa cum o făcea până acum, iar artista are un alt manager.

Paula Seling a divorțat de soțul ei?

Paula Seling și Radu Bucura ar fi împlinit anul acesta 17 ani de căsătorie, însă nu au mai apucat să aniverseze. Zvonurile legate de despărțirea celor doi au apărut în urmă cu ceva timp, însă acum par să se confirme. Radu Bucura nu mai este managerul Paulei Seling. Potrivit ziariștilor de la Click!, cei doi nu ar mai forma nici o familie.

În timp ce Paula Seling nu a dorit să comenteze informația, noul ei manager a confirmat pentru sursa menționată că artista și Radu Bucura s-au despărțit. „Practic, de la divorț, Radu nu se mai ocupă de Paula Seling, corect?”, a întrebat reporterul Click!, iar noul manager al Paulei Seling a spus: „Da, este adevărat, corect.”

Reporterii Ego.ro au încercat să ia legătura cu cântăreața pentru a confirma despărțirea. Paula Seling nu a dorit să comenteze zvonurile apărute, fiind preocupată de un concert la care urma să intre.

paula seling si radu bucura 1
Paula Seling și Radu Bucura erau căsătoriți de 17 ani

Paula Seling, despre cum și-a cunoscut soțul

Paula Seling și Radu Bucura au o poveste de dragoste demnă de filmele romantice. Artista l-a cunoscut pe când era doar o adolescentă. La vremea aceea, se pare că el nu își dorea o relație serioasă, dar, cu toate acestea, Paula Seling îi scria des și încerca să îl cucerească. Chiar dacă nu a fost să fie atunci, după 9 ani, bărbatul și-a dat seama că Paula este sufletul lui pereche și a sunat-o. La 10 zile după ce s-au reîntâlnit, cei doi spuneau „Da” în fața ofițerului Stării Civile.

„Prima dată m-am îndrăgostit de cel ce urma să îmi devină soţ după nouă ani. Aveam 16 ani, ne-am cunoscut la Năvodari şi am păstrat o poză cu el în ghiozdan. Îi scriam scrisori la care nu prea răspundea. La 18 ani am făcut autostopul pentru el. Tot nu a răspuns. M-a sunat după nouă ani. Apoi, o săptămână şi jumătate mai târziu, ne-am căsătorit.

În primul rând, noi nu prea ne expunem, şi în al doilea rând, nu ne prea plac declaraţiile siropoase. Piesa ‘Alesul meu’ se bucură de geniul lui Dinu Olăraşu în scrierea versurilor. El a fost cel care a imaginat povestea aceasta frumoasă, cumva departe de varianta în rusă sau cea în engleză, ce au un deznodământ mai puţin luminos.

Desigur, având în vedere că povestea pare neîmplinită, e posibil ca Dinu să fi găsit nişte surse de inspiraţie din anturajul său. Eu am intrat în personaj şi am încercat să îl interpretez cât pot eu de bine. Iar dacă gândul vă duce la soţul meu înseamnă că am reuşit.” povestea Paula Seling, în urmă cu ceva timp, într-un interviu pentru revista Viva!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
7 25 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *