Pavel Bartoș a împlinit 49 de ani. A petrecut de ziua lui cu Andreea Esca, Smiley și Bobonete. Reacția lui Cabral: “Mă puteai invita și pe mine”

Imagini de la petrecere

Scris de: Daoud Andra

22 Jan. 2024

Pavel Bartoș este, fără doar și poate, unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de televiziune din România. Gazda show-urilor ”Vocea României” și ”Românii au talent” a împlinit în weekend 49 de ani și a sărbătorit alături de familie și de prieteni. Marele absent de la petrecere a fost chiar bunul său prieten Cabral, care nu s-a abținut și i-a lăsat un comentariu, în stilul caracteristic.

Pavel Bartoș, înconjurat de prieteni de ziua lui

A fost motiv de petrecere, în weekend, în familia Bartoș. Prezentatorul TV a împlinit 49 de ani și a fost înconjurat de familie, dar și de prietenii  și colegii săi din televiziune. Încă de la primele ore ale dimineții, Pavel Bartoș a ținut să transmită că a primit cadoul pe care și-l dorea și anume ninsoarea.

”De ziua mea mi-am dorit să vină iarna și a venit! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest cadou, iar noi ne bucurăm. Deszăpezim aici tot, suntem harnici de dimineață. V-am pupat, oameni buni!”, a spus Pavel Bartoș pe Instagram, într-un filmuleț în care apărea alături de una dintre fiicele lui.

Citește și: Secretul lui Smiley pentru viața de tătic, dezvăluit chiar de Pavel Bartoș: “S-a antrenat vreo 10-15 ani până la copilul lui!” VIDEO EXCLUSIV

Actorul a fost înconjurat de prietenii apropiați cu ocazia aniversării. Adela Popescu, Radu Vâlcan, Andreea Esca, Smiley, Mihai Bobonete, Alexandru Papadopol, Mihai și Elwira Petre, Alex Dima, Paula Herlo, Elvira Deatcu și Răzvan Fodor s-au numărat printre invitați.

Pavel Bartoș, alături de invitații de la petrecerea sa

Cabral, marele absent de la aniversare

De la aniversarea lui Pavel Bartoș a lipsit tocmai bunul său prieten și coleg de la Pro TV, Cabral. Prezentatorul de la ”Ce spun românii” nu s-a putut abține și a lăsat un comentariu la fotografiile în care Bartoș apare alături de prietenii care au venit la petrecere.

”Da, ok, poate că uneori mănânc mai mult, dar mă puteai invita și pe mine… Mă rog… Ce să zic, la mulți ani frumoși! Bine c-ai invitat toți bețivii, că mă uit la poze și știu sigur că beau indivizii ăia și apa de la flori!”, a scris Cabral, în dreptul imaginilor postate de Pavel Bartoș.

Citește și: Motivul pentru care Pavel Bartoș a întârziat la propria nuntă: „Îmi căram apa minerală ca să iasă mai ieftin”. Cu câți invitați s-a trezit actorul la eveniment VIDEO EXCLUSIV

Pe cei doi îi leagă o prietenie strânsă, de pe vremea când erau colegi la Acasă TV și jucau în telenovele. Cei doi nu ratează nicio ocazie să se tachineze în mediul online, ambii având un simț al umorului foarte dezvoltat. Cabral a lipsit de la petrecerea aniversară a prietenului lui pentru că este plecat în vacanță, împreună cu familia. Prezentatorul TV, soția sa, Andreea, și cei doi copii ai lor, Namiko și Tiago se află în vacanță în Dubai și se bucură de soare, în timp ce la București sunt temperaturi negative.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
6 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *