Secretul lui Smiley pentru viața de tătic, dezvăluit chiar de Pavel Bartoș: “S-a antrenat vreo 10-15 ani până la copilul lui!” VIDEO EXCLUSIV

Ce a mărturisit despre bunul său prieten

Smiley și Gina Pistol se bucură de o minunată fetiță, Josephine, care le face fiecare zi mai frumoasă. Totuși, partenerul său de scenă, Pavel Bartoș, tătic de 3 fetițe, a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că artistul s-a antrenat pentru viața de tătic, căci a reușit să cucerească fiecare copil al prietenilor săi.

Pavel Bartoș, despre Smiley

Pavel Bartoș formează un cuplu minunat cu soția lui, Anca, alături de care are 3 fiice, Eva, Rita și Sofia. Prezentatorul de televiziune a mărturisit că se uită alături de familia lui la proiectele pe care le are pe micile ecrane, iar copiii săi îl susțin în tot ce face:

“Da, mă urmăresc, dar note nu îmi dau! Mai glumeam, ne mai distram și făceam cum era la “Dansez pentru tine” cu 10, 10! Mă urmăresc la televizor și le cunosc evoluția încă de când erau mici. Pe atunci, erau foarte derutate pentru că, atunci când eram acasă, ziceau: “Tati, dar tu unde ești? Ești în televizor sau acasă?”. Eu le ziceam că sunt acasă! Le place când sunt la televizor, cred că sunt și mândre de acest lucru. Ne bucurăm! În general, căutam ca vineri seara să stăm în familie. Consider că “Românii au talent” și “Vocea României” sunt două emisiuni la care te poți uita cu familia întreagă.”

Citește și: Ce diferență de vârstă este între Pavel Bartoș și soția lui. Detaliul pe care puțini îl știu

Ce spune despre Smiley

De asemenea, Pavel Bartoș formează un duo imbatabil cu Smiley pe micile ecrane. Prezentatorul de televiziune a punctat că fiicele sale au avut, în trecut, o mică pasiune copilărească pentru colegul său, spre amuzamentul tuturor:

“Bineînțeles, am trecut prin toate fazele în care ale mele fetițe erau îndrăgostite de el, în care tati era tati, dar: “Vai, cum arată Smiley!”. Au trecut prin toate aceste faze. La doi ani și ceva, copilul are și chestia asta! Era o chestie: “WOW, Smiley!”. Când venea erau așa timide. Dar am văzut că nu doar fiicelor mele li s-a întâmplat. Mulți prieteni de familie erau în aceeași situație: “Și a mea! Numai de Smiley vorbește!”. Era ideea că pe Smiley nu îl ai acasă, dar pe tati da. Atunci, tânjești mereu după ceva pe care îl vezi mai rar.”

Citește și: Ce pregătește Pavel Bartoș, după succesul înregistrat de „Ramon”: „Am în plan o altă comedie, cu totul alt tip de comedie”. Dezvăluiri despre proiectul inedit VIDEO EXCLUSIV

Secretul lui Smiley pentru viața de tătic, dezvăluit chiar de Pavel Bartoș
Smiley și Pavel Bartos

Smiley, pregătit de viața de tătic cu ajutorul copiilor prietenilor săi

Ba chiar, simpaticul prezentator de televiziune a mărturisit că prietenul său a fost pregătit de viața de tătic înainte ca Josephine să apară în viața lui:

“El știe să se joace, a fost pregătit pentru copilul lui de înainte! S-a antrenat vreo 10-15 până la copilul lui. Așa e normal. După e o perioadă în care le trece. Chiar ele râd: “Vai, îmi amintesc când eram mică și eram îndrăgostită de Smiley!”. El știe, da! Chiar ne amuzăm de multe ori. Ne distrăm, e bine să poți să râzi de aceste lucruri. Să râzi cu ai tăi cât mai mult. De fapt, ca să râzi cu ai tăi e bine să stai cât mai mult cu ai tăi! Astfel, în general, e bine să stai cât mai mult cu ai tăi!”

Video: Cătălin Shadi Sărbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *