Pe ce deget se poartă inelele, de fapt. Așa atragi succesul și bogăția în viața ta

Pe ce deget se poartă inelele, de fapt. Așa atragi succesul și bogăția în viața ta

Obiectele pe care alegem să le folosim în viața de zi cu zi pot influența inconștient ceea ce atragem în viața noastră. În contextul Feng Shui, este recomandat să fim atenți la modul în care purtăm bijuteriile, deoarece ele pot acționa ca niște magneți pentru energia negativă. Așa că vă vom oferi câteva sfaturi despre cum să atrageți prosperitatea în viața voastră prin modul în care purtați inelele pe degete.

Inelele tale îți pot da în vileag personalitatea

Fiecare deget al mâinii este asociat cu o zonă specifică care poate contribui la prosperitatea noastră. Dacă dorim să avem succes și să atragem bogăția, acesta este un aspect esențial pe care trebuie să-l avem în vedere.

Inelele pe care alegi să le porți pot dezvălui multe despre personalitatea ta și despre ceea ce aspiri să atragi în viață.

Te poate interesa și: Cu ce poți să cureți bijuteriile din aur. Trucul banal

Din ce materiale să îți alegi bijuteriile

Potrivit principiilor Feng Shui, este esențial să alegi bijuterii fabricate din materiale de înaltă calitate pentru a emana o vibrație de abundență, care să se reflecte și în realitatea ta.

Prin urmare, este recomandat să optezi pentru materiale prețioase precum aurul, argintul sau oțelul inoxidabil atunci când alegi bijuterii, astfel încât să simbolizezi calitatea și prosperitatea pe care le cauți în fiecare aspect al vieții tale de zi cu zi.

Vezi și: Bijuterii care atrag prosperitatea. Ce cristale e bine să porți, aduc fericirea și abundența în viața ta

Pe ce deget trebuie să porți inelele

Pentru a atrage prosperitatea și succesul în viața ta, specialiștii Feng Shui recomandă să porți inelele pe degetul arătător. Acest gest simbolizează atragerea afacerilor prospere și a abundenței în mod constant în jurul tău.

De asemenea, indică faptul că ai calități de lider și ești în stare să conduci și să gestionezi cu succes situațiile. Ei bine, poți să alegi să porți inele pe degetul arătător atunci când te pregătești pentru interviuri de angajare sau în mediul de lucru, deoarece acest gest va emana o energie pozitivă de succes și prosperitate.

Citește și: Cum cureți corect bijuteriile din aur. Ai nevoie de un ingredient banal din bucătărie, trucul simplu și eficient

În plus, degetul arătător se caracterizează prin putere și hotărâre, ceea ce îl face locul ideal pentru a atrage bogăția. Deci, dacă dorești să aduci prosperitatea în viața ta, știi unde ar trebui să-ți plasezi bijuteriile de acum înainte.

Poți opta și pentru inele cu pietre prețioase, deoarece unele culori sunt asociate și ele cu abundența și succesul în Feng Shui. De exemplu, smaraldul, safirul sau diamantele pot fi alegeri potrivite pentru inelele tale.

De asemenea, menține-ți inelele curate și strălucitoare, deoarece bijuteriile bine întreținute vor reflecta și mai bine calitatea și energia pozitivă pe care dorești să le atragi în viața ta.

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 2-8 octombrie 2023
8.2 56 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *