Persoana de care se teme prințul Harry cel mai mult. Ar putea face dezvăluiri explozive despre el și Meghan Markle

Persoana de care se teme prințul Harry cel mai mult. Ar putea face dezvăluiri explozive despre el și Meghan Markle

Persoana de care se teme prințul Harry cel mai mult. Fiul cel mic al regelui Charles este neliniștit în privința unor posibile dezvăluiri pe care o persoană apropiată reginei Elisabeta a II-a le-ar putea face. Confidenta fostei suverane ar putea să se răzbune pe el și pe soția sa afirmă un expert regal.

Persoana de care se teme prințul Harry cel mai mult

Angela Kelly (65 de ani), fosta confidentă a reginei, urmează să lanseze ultima carte din trilogia de memorii legate de viața alături de cel mai longeviv monarh britanic din istorie. În acest context, prințul Harry este temător de dezvăluirile care ar putea fi făcute de autoare despre ducii de Sussex în cea de-a treia sa carte.

Expertul regal Neil Sean, cel care i-a fost alături reginei din 2002 și până la moartea sa, a declarat:

„Unul dintre cele mai apropiate confidente ale reginei a fost nimeni alta decât Angela Kelly. Potrivit unei surse foarte bune, Angela este acum persoana de care Harry se teme cel mai mult. A avut un contract pentru trei cărți, iar două au apărut deja”, spune Sean pe canalul său de YouTube, Neil Sean’s Daily News Headlines.

Neial Sean a mai afirmat că autoarea ar fi început deja să scrie la ultima sa carte și că acest lucru îi provoacă îngrijorare lui William.

„Potrivit Palatului, a plecat în vacanță într-un turneu în SUA. Dar alții sugerează că a început să scrie la a treia carte. Știm că suverana a discutat multe lucruri private cu Angela, iar acest lucru îl îngrijorează pe prinț”, a spus Sean.

„Acum ar putea să profite de ocazie și să lanseze propria versiune a evenimentelor și gânduri personale despre Megxit, Meghan Markle, Prințul Harry și Prințul Andrew.”, a adăugat acesta.

Confidenta pe care regina a apreciat-o cel mai mult

Potrivit designerului, Angela Kelly a primit un apartament din partea reginei în care să locuiască. Cu toate acestea, se pare că regele Charles „nu este un mare fan” al femeii, motiv pentru care i-ar putea retrage dreptul de folosință asupra locuinței.

În timpul pandemiei, confidenta reginei s-a mutat la Windsor pentru a-i fi aproape suveranei și a o ajuta cu îngrijirea de zi cu zi. Regina a invitat-o ​​pe Angela să se mute la Castelul Windsor cu doar trei luni înainte de a muri.

Mai mult decât atât, fostul monarh i-a acordat permisiunea de a semna un contract de trei cărți de memorii în care să vorbească despre momentele petrecute alături de familia regală.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
5 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *