Petreceri de Halloween 2023. Unde te poți distra în această noapte, în București și în țară

Evenimentele care au loc de Halloween

Scris de: Daoud Andra

24 Oct. 2023

Petreceri de Halloween 2023. Unde te poți distra în această noapte, în București și în țară

Noaptea de Halloween reprezintă prilej pentru a îmbrăca cele mai originale costume și pentru a participa la petreceri tematice. Acestea au loc în fiecare an, în cluburile din București și din țară și, de obicei, se impune ținută de carnaval. Ce petreceri de Halloween 2023 sunt în Capitală și unde te poți distra în această noapte.

Ce reprezintă noaptea de Halloween

Sărbătoarea de Halloween este asociată, în general, cu costumele de carnaval, cu dovlecii sculptați și cu alte simboluri specifice, precum pânza de păianjen, liliecii și alte lucruri înfricoșătoare. Deși este puternic asociată cu cultura americană, din punct de vedere al marketing-ului, sărbătoarea de Halloween are origini europene. Tradiția a fost dusă peste Ocean de imigranții irlandezi, în secolul al XIX-lea.

În majoritatea țărilor, Halloween-ul se sărbătorește în ultima zi din luna octombrie, adică pe 31. În unele țări nu are dată fixă, ci se celebrează în prima sâmbătă din luna noiembrie. Numele Halloween provine de la ”All Hallows’ Even”, care este sărbătoarea tuturor sfinților, de pe 1 noiembrie.

Citește și: Modele de dovleci de Halloween 2023. Moduri creative de a-i sculpta și picta

Petreceri de Halloween 2023 în București

De la an la an, Halloween a căpătat din ce în ce mai multă popularitate și în România. Tinerii se costumează în diferite personaje cu ocazia aceasta și merg la petreceri tematice. Multe cluburi organizează în seara de 31 octombrie petreceri, iar în București sunt numeroase locuri în care poți petrece în noaptea în care se spune că spiritele coboară pe pământ.

Petreceri de Halloween 2023
Petrecere de Halloween

Petrecerea de la Hard Rock Cafe

Cafeneaua Hard Rock din Herăstrău promite o noapte de Halloween de neuitat. Atmosfera va fi asigurată de muzica live, decor specific și multe surprize din partea organizatorilor. Trupa Popas va fi responsabilă cu muzica, iar cele mai originale costume pot fi premiate. DJ-ul locației va asigura apoi muzica pentru distracție până în zori. Petrecerea începe la ora 19:00, iar concertul de muzică live la ora 21:00. Biletele pot fi achiziționate online sau de la punctele autorizate.

Citește și: Machiaje de Halloween 2023. Cele mai spectaculoase look-uri cu care vei atrage toate privirile FOTO

Petrecerea de la Berăria H

Berăria H ”fură startul” la petrecerile de Halloween și o organizează în weekendul dinainte. Astfel, sâmbătă, 28 octombrie, cei care vor să petreacă Halloween-ul în avans pot merge la Berăria H. Accesul este gratuit, însă pentru a prinde loc la masă, este nevoie de rezervare.

Festivalul West Side Hallo Fest

În weekend-ul 27-29 octombrie, în zona Lacul Morii are loc cel mai mare eveniment dedicat Halloween-ului. Acesta este organizat de Primăria Sectorului 6, pe o suprafață de 42.000 de metri pătrați. Cuprinde concerte în aer liber, trasee misterioase și tot felul de surprize.

Citește și: Mesaje de Halloween 2023. Cele mai inspirate urări pe care le poți trimite prietenilor

”42.100 de metri pătrați vor fi transformați într-un tărâm de poveste. Timp de trei zile, zona Lacului Morii, din Sectorul 6 al Capitalei, va fi locul unde se va desfășura prima ediție a West Side Hallo Fest.

Insula, digul, dar și o parte de la baza lui vor fi amenajate în tematica de Halloween. Nu mai puțin de 15,5 tone de dovleci vor fi pregătiți atât pentru decor, cât și pentru atelierele de sculptat și pictat, organizate pentru cei mici.

Lucrările vor putea fi admirate de vizitatori în cadrul unei mari expoziții. De asemenea, o parte dintre aceștia vor deveni felinare ce vor lumina o porțiune din lac”, a transmis Primăria Sectorului 6.

Citește și: Planurile „înfricoșătoare” pe care le are Kate Middleton pentru copiii ei de Halloween. Ce vor face și unde vor petrece această sărbătoare

Petrecerea de Halloween de la Castelul Bran

Poate cel mai înfricoșător loc din România, care este cunoscut și vizitat chiar și de către străini, găzduiește un eveniment memorabil de Halloween. Sâmbătă, 28 octombrie, la Castelul Bran are loc petrecerea anuală de Halloween. Biletele au fost puse în vânzare în urmă cu câteva luni bune și sunt deja sold out. Pentru petrecerea de la Bran prețul biletelor a fost cuprins între 250 și 800 de lei de persoană.

”In afară de decorațiunile specifice, evenimentul de anul acesta va oferi o experiență senzorială unică oaspeților noștri: muzică și sunete horror, personaje fantastice, proiecții speciale, recuzită de film, bomboane pentru copii. Luminile difuze și podelele care scârțâie vor adăuga farmec atmosferei.

De asemenea, pentru cei curajoși, Tunelul Timpului va găzdui un show special și biletul va costa 40 lei. Curajoșii vor fi răsplătiți cu un shot vodcă neagră”, se arată pe site-ul Castelului.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum reușește fiul cel mare al Alinei Pușcaș să câștige mai mulți bani de la părinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre Kate Middleton! Chiar Prinţul William a recunoscut, situaţia e îngrijorătoare
Imaginea zilei: ANDREEA ESCA în costum de BAIE! N-a mai fost văzută niciodată AȘA
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre...
Monica Bîrlădeanu le-a transmis credincioșilor ce să facă în Săptămâna Mare! „Iartă și cere-ți iertare!“
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce...
Mâine este ziua ta: descoperă ce te așteaptă în privința banilor și a sănătății
Horoscop Weekend 3-5 Mai 2024. Previziuni Astrale Luminoase pentru Fiecare Zodie
6 zodii la un pas de o zi care le poate schimba viața. Ce surprize...
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia...
Soția lui Kanye West a întors toate privirile cu o nouă ținută controversată. Bianca Censori...
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *