Pietrele care aduc noroc în dragoste. Mihai Voropchievici îți spune ce cristale atrag iubirea

Pietrele care aduc noroc în dragoste. Mihai Voropchievici îți spune ce cristale atrag iubirea

Celebrul numerolog, Mihai Voropchievici, a vorbit despre simbolistica pietrelor prețioase pentru Ego.ro. Acesta ne împărtășește cunoștințele sale despre pietrele aducătoare de noroc în dragoste și modul în care trebuie să le purtăm în funcție de luna în care ne-am născut. Așadar, să descoperim împreună secretele acestor minunate talismane!

Ce pietre sunt benefice pentru viața sentimentală

Mihai Voropchievici a oferit recent informații fascinante despre pietrele aducătoare de noroc în dragoste. Potrivit lui Voropchievici, fiecare persoană poate beneficia de energia specifică a unei pietre prețioase. Descoperă în continuare ghidul complet pentru a purta aceste pietre într-un mod potrivit și a atrage iubirea în viața ta. Fiecare piatră are o magie ascunsă, iar persoanele care le poartă își pot da seama de proprietățile benefice pe care acestea le au asupra lor.

Acvamarin

Acvamarinul este adesea considerat piatra norocului în căsnicie, ea are o culoare asemănătoare cu cea a apei de mare. Această piatră prețioasă este adesea asociată cu protecția marinarilor și le oferă siguranță în timpul călătoriilor pe mare. De asemenea, se spune că acvamarinul are puterea de a proteja și îndrăgostiții de pasiunile chinuitoare, oferindu-le armonie și liniște în relație, iar zodia Leu poate beneficia în mod deosebit de influența acvamarinului.

Diamant

Diamantul este adesea considerat o piatră care conferă curaj și netezește calea către noroc pentru purtătorul său. Se spune că diamantul are o influență puternică în domeniul dragostei, ajutându-i pe cei care doresc să fie fideli și să mențină o legătură solidă în relație.

În ceea ce privește semnificațiile zodiacale, diamantul este considerat o piatră norocoasă în primul rând pentru nativii din zodia Berbec. Se spune că aceasta se potrivește perfect cu personalitățile puternice și pline de inițiativă ale Berbecilor, contribuind la sporirea curajului și succesului în viață. În plus, uneori, diamantul mai este asociat și cu semnele zodiacale Leu și Taur, aducându-le și acestora noroc și beneficii.

Smarald

Smaraldul era considerat o piatră prețioasă cu puteri protectoare împotriva pericolelor și necazurilor, în special în momentul nașterii. În vechiul Imperiu Român, se spune că smaraldele erau folosite de soțiile aflate în pragul nașterii. Moașele obișnuiau să le așeze sub pernă sau pe pat. Smaraldele erau considerate a avea proprietăți speciale, capabile să îndepărteze influențele nefaste și să aducă protecție în timpul procesului de naștere. Se credea că smaraldul reacționează la neseriozitate și la inconstanță, atrăgându-le atenția celor care nu tratează cu seriozitate dragostea și angajamentele. Culoarea verde a smaraldului este asociată atât cu frumusețea ochilor iubitei, cât și cu riscul trădării în dragoste, iar piatra este benefică pentru zodiile Gemeni și Taur.

Granata

Granata este considerată simbolul credinței în dragoste, fidelității și loialității, precum și al prieteniei durabile. Pietrele negre, cum ar fi onixul sau obsidianul, au o influență distinctă asupra stării sufletești, inducând o senzație de bine.

Marmura neagră

Marmura neagră, în special, este cunoscută pentru a oferi stabilitate și echilibru. Aceste pietre au fost formate în principal din cărbune compact, cum ar fi antracitul sau huilă. Se spune că are și proprietăți vindecătoare pentru femei, inclusiv în cadrul practicilor oculte sau vrăjitorii. Astfel, granata reprezintă simbolul credinței în dragoste și al loialității, fiind asociată cu zodia Capricornului oferindu-i protecție sentimentală.

Safir

Safirul, conform unor credințe vechi, se spune că contribuie la menținerea sub control a libidoului și este considerat un paznic al castității. Se crede că această piatră are capacitatea de a alunga forțele răului și de a aduce protecție. Safirul este piatra prețioasă asociată nativilor născuți în luna septembrie și conferă oamenilor puterea de a-și stabili și respectă un program de viață, ajutându-i să își organizeze și să își disciplineze viața. De asemenea, safirul poate fi considerat o piatră-talisman pentru anumite boli grave, având potențialul de a aduce vindecare sau alinare în astfel de situații.

Sardonixul

Sardonixul este adesea considerat piatra fericirii în căsnicie, conform credințelor romane. Acesta era recomandat mireselor să îl poarte la nunta lor, deoarece se credea că le va oferi inspirație și sprijin în viața lor de căsătorie. Sardonixul este considerată o piatră benefică pentru cei născuți în luna august. Această piatră are proprietăți stabilizatoare atât de puternice încât uneori nativii nu doresc să o poarte, deoarece simt că le poate oferi o prea mare stabilitate sau rigiditate în viață.

Turcoaz

Turcoazul este considerată o piatră semiprețioasă cu o culoare puternică și semnificativă. În vechime, perșii o considerau un simbol al norocului și al dragostei. Această piatră are proprietăți de protecție împotriva relelor intenții și a agresiunii sentimentale și sexuale. Săgetătorii sunt asociați în mod special cu turcoaza, fiind considerată piatra lor specifică. Aceasta oferă protecție și sprijin în viață, ajutându-i să se protejeze de influențele negative și să-și păstreze curajul și încrederea în ei înșiși.

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 2-8 octombrie 2023
9.8 8 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
AU CREZUT ca DJ Lalla E VIE! Cine si-a facut APARITIA la inmormantare. IMAGINI SOC
Veste de ultimă oră despre ora de iarnă. De când nu se va mai schimba,...
Breaking News: Dănuț Lupu, condamnat definitiv la închisoare! Cât va sta închis
Ramona Olaru se ascunde, dar secretul s-a aflat! Cine e bărbatul pe care-l iubește: „Omul...
Clotilde Armand, prinsă conducând ILEGAL. Ce sancțiune a primit primărița
Produsele din magazinul Bobo Shop, din dosarul „Fabrica de vise”, se vindeau ca pâinea caldă!...
„Cum să te îneci la mal, ditamai femeia? Nu știți ce e aici noaptea.” Noi...
Ele sunt cele mai inteligente zodii. Au IQ de geniu
Ce s-a întâmplat cu afacerile în care Cristina Bâtlan a investit la „Imperiul Leilor”: „Nu...
Ce a spus durul Simon Cowell despre românul care a câștigat America's Got Talent: «Au...
Diana Dumitrescu: de la Miss World, la actriță, prezentatoare TV și mămică. Cât de mult...
Haos în Capitală! Bucureștiul devine un mare șantier pentru un an
4 zodii sub reflectorul astrelor: Atenționări pe care nu trebuie să le ignori
HOROSCOP: Mâine, cinci zodii au succes colosal. Succesul este de partea lor în totalitate
Informații tulburătoare în cazul sfârșitului tragic al Laurei Roșca. Psihologii criminaliști consideră că DJ Lalla...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *