“Plaja Îngerilor “, noul loc spectaculos din Capitală, unde bucureștenii se vor simți ca la mare. Se deschide în sectorul 6 și va avea trei niveluri

„Paja Îngerilor” va fi cea mai mare plajă artificială din România.
“Plaja Îngerilor “, noul loc spectaculos din Capitală, unde bucureștenii se vor simți ca la mare. Se deschide în sectorul 6 și va avea trei niveluri

“Plaja Îngerilor “ este noul loc spectaculos din Capitală, unde bucureștenii se vor simți ca la mare. Proiectul va fi implementat în Sectorul 6 și va avea trei modalități de a petrece timpul liber. Unul dintre ele va fi exclusiv pentru copii.

“Plaja Îngerilor “, noul loc spectaculos din Capitală

Locuitorii Capitalei se vor putea bucura de un nou loc de agrement. În Sectorul 6 va fi amenajată cea mai mare plajă urbană din România, astfel că în zilele toride de vară oamenii se vor putea relaxa chiar în buricul orașului fără a mai fi nevoiți să meargă până la mare.

„Plaja Îngerilor”, așa cum se va numi noua zonă de agrement, va fi amplasată pe Insula Lacul Morii și va oferi turiștilor o serie de activități de recreere. Vor exista șezlonguri, hamace, umbrare, dar oamenii vor putea și să se bucure de terenurile de fotbal, baschet sau volei, fie de aparatele de gimnastică.

„Amenajarea zonei de promenadă și a Insulei Lacului Morii – este un proiect pe care l-am deblocat și azi suntem în faza de implementare cu el. Lacul Morii, cu tot ce înseamnă zona de promenadă și insulă, se află în administrarea Apelor Române. Timp de mai bine de doi ani am muncit pentru a semna un protocol cu Apele Române din punct de vedere al preluării administrării la nivelul Sectorului 6 și, bineînțeles, că am reușit și, ulterior, am demarat procedurile legale pentru a realiza proiectul necesar pentru investiție”, a spus primarul.

Și în momentul de față Lacul Morii reprezeintă o atracție pentru bucureșteni. Oamenii vin aici pentru plimbări, jogging, mers cu bicicleta sau pur și simplu pentru a socializa. În plus, pentru iubitorii de fotografie, Lacul Morii este locația perfectă pentru a imortaliza cele mai frumoase apusuri din București. 

“Plaja Ingerilor “, noul loc spectaculos din Capitala, unde bucurestenii se vor simti ca la mare

Cum va fi structurată „Plaja Îngerilor”

Proiectul Primăriei Sectorului 6 prevede ca Plaja Îngerilor să fie structurată pe trei nevele, una dedicată celor care vor să alerge, iar alte două celor care vor să socializeze și să se relaxeze.

”Lasă-ți sufletul liber” este zona care se adresează persoanelor care vor să se relaxeze sau să citească. ”Joacă-te toată ziua” va fi destinată exclusiv copiilor și activităților cu aceștia. ”Sunt modern” este zona cu asfalt colorat, unde oamenii se vor bucura de priveliște și de un design inedit. De asemenea, pe toată lungimea digului va exista o bandă dedicată celor care vor să alerge.

Insula Lacul Morii

Însă atracția principală va fi cu siguranță plaja, unde bucureștenii vor putea să își așeze prosoapele sau să închirieze șezlonguri. Proiectul mai prevede totodată și modernizarea aleilor din jurul Lacului Morii care au acces la Șoseaua Virtuții, Calea Crângași, dar și Strada Mehadia și Parcul Crângași.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
7.3 8 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *