Planta milionarilor. Unde trebuie să o pui în casă ca să atragă norocul și bunăstarea

Cum arată planta milionarilor și de ce este bine să o ai acasă.
Planta milionarilor. Unde trebuie să o pui în casă ca să atragă norocul și bunăstarea

Planta milionarilor este cea mai bună alegere pentru tine daca iubesști plantele și vrei să ai noroc în domeniul economic. Originară din Africa, această plantă face parte din specia specia Plectranthus Verticillatus. Pe lângă faptul că este o plantă cu multe frunze verzi, frumoase, care poate înviora orice colț de cameră, mai are un element special. Se spune că particularitatea ei este aceea de a atrage averea și norocul.

De aceea, în anumite țări, cei care o păstrează în casă, obișnuiesc să îngroape o monedă în interiorul ghiveciului, cu scopul de a spori prosperitatea. Așadar, dacă ești o fană a grădinăritului, fără îndoială trebuie să ai în casă această plantă milionară. Această floare nu doar că va oferi un plus de culoare casei tale, dar va aduce și un plus de energie pozitivă. Iar toată energia emanată va fi centrată asfel încât să nu-ți lipsească niciodată veniturile. Află și unde trebuie să o pui în casă ca să atragă norocul și bunăstarea.

Planta milionarilor. De ce este denumită așa

Planta milionară poartă de fapt denumirea științifică de Plectranthus Verticillatus. Cu toate acestea, este cunoscută cel mai mult ca planta banilor sau planta dolarului. Acest lucru se datorează energiei incredibile care ajută la stimularea fluxului economic al oricui o are acasă.

Fiind o plantă originară africană, Plectranthus Verticillatus iubește spațiile calde și umede. Cu toate acestea, trebuie să alegi cu grijă spațiul în care o vei așeza. Planta milionară crește rapid și poate fi chiar o plantă cățărătoare foarte frumoasă pentru casa ta.

Cum să ai grijă de planta milionară pentru a avea noroc

Plectranthus Verticillatus iubește mediile calde, dar cu toate acestea, nu tolerează lumina directă a soarelui. De aceea, pentru a o îngriji cât mai bine, este recomandat să o amplasezi într-un loc ferit de razele calde. Un colț cu iluminare indirectă sau cu umbră parțială, dacă este afară, ar fi numai bun pentru aceasta. De asemenea, protejează planta de frig. Nici temperaturile foarte scăzute sau umiditatea în exces nu îi priesc.

Planta milionară are nevoie de un sol ușor umed pentru a se dezvolta corespunzător și pentru a-și asigura toate proprietățile. De aceea, este necesar să uzi această plantă o dată pe săptămână. Fă-o puțin câte puțin pentru a evita inundarea rădăcinilor.

Pentru ca planta ta să crească rapid și să producă frunze frumoase, va avea nevoie de un sol bogat în nutrienți. Are nevoie de un drenaj bun, așa că îți recomandăm să așezi planta într-un ghiveci cu substrat care să conțină nisip și materie organică.  Fără îndoială, Plectranthus Verticillatus este o plantă pe care trebuie s-o ai în casă. Nu numai că arată foarte bine, dar îți va spori și norocul.

7.1 12 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.