Planta pe care să o pui în bradul de Crăciun. E aducătoare de noroc și alungă necazurile

Iată de ce trebuie să țineți cont!
Planta pe care să o pui în bradul de Crăciun. E aducătoare de noroc și alungă necazurile

Fie că alegi un brad natural sau artificial, trebuie să țineți cont și de ce puneți în el. Decorarea pomului de Crăciun trebuie decorat în conformitate cu principiile Feng Shui, pentru a vă aduce numai bucurii. Ce plantă trebuie să puneți în brad, pentru a vă aduce noroc și prosperitate anul următor! Mulți nici nu au auzit de așa ceva!

De ce e bine să punem dafin în bradul de Crăciun

Feng Shui semnifică arta de a aranja lucrurile în armonie și echilibru cu lumea din jurul nostru. Acest lucru este deosebit de important mai ales de sărbătorile de iarnă, atunci când umplem casa cu forme și culori noi.

În această perioadă, mulți români împodobesc bradul de Crăciun, dar puțini știu că anumite obiecte nu trebuie să lipsească din el. În plus, nici plantele nu trebuie ocolite. Așadar, frunza de dafin este un element puternic care atrage norocul în timpul sezonului sărbătorilor. Află în continuare de ce e bine să punem dafin în bradul de Crăciun!

Frunza de dafin, aducătoare de bani și noroc

Conform principiilor Feng Shui, dafinul este asociat cu prosperitatea și norocul, fiind considerat un simbol al succesului, al bunăstării și al banilor. În timp ce mulți împodobesc bradul cu globuri strălucitoare și luminițe de diverse culori, adăugarea unui element natural precum dafinul poate aduce un plus de noroc și energie pozitivă.

Puteți utiliza dafinul în multe moduri, de la frunze și coronițe sau ghirlande, până la agățarea directă a ramurilor de dafin în pomul de Crăciun. Le puteți așeza și sub pom, potrivit regulilor Feng Shui.

De asemenea, frunzele de dafin se pot așeza și în anumite zonele cheie ale locuinței, unde se vehiculează că energia se concentrează și influențează în mod pozitiv și energetic atmosfera generală de sărbători.

Citește și: Ritual cu foi de dafin pentru bani. Ce trebuie să treci pe frunza de dafin și cum o poți folosi pentru a atrage doar lucruri bune în viața ta

Cum puteți integra frunzele de dafin printre crengile pomului

Dacă vă întrebați cum puteți integra această plantă în mod creativ și energetic în decorul bradului tău de Crăciun, aflați mai jos. Există câteva modalități simple prin care puteți pune dafinul printre crenguțele braduluide Crăciun.

Puteți intercala ramurile cu dafin. Pentru o notă de constanță și creștere continuă, încorporează ramuri de dafin între ramurile tradiționale ale bradului. Forma perenă a laurului servește ca un amintitor vizual al prosperității pe care o poți cultiva în viața ta.

Ghirlande din frunze de dafin. Adaugă mici ghirlande sau chiar ramuri individuale de dafin ca accesorii decorativie în bradul tău. Prin aceasta, insufli energia pozitivă a dafinului în fiecare colț al bradului, creând un mediu armonios și plin de bunăstare.

Frunzele de dafin pot fi puse și la baza bradului. Plasarea frunzelor de dafin la baza bradului sau în jurul suportului simbolizează soliditatea și fundația puternică pe care o poți construi pentru a-ți sprijini abundența. Este un gest simbolic care adaugă o notă de stabilitate în această perioadă plină de bucurie.

Citește și: Cum trebuie să fie portofelul tău și ce trebuie să ții în el pentru a atrage banii în 2024. Cele 3 trucuri Feng Shui care aduc noroc și bogăție

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *