Planul secret al regelui Charles pentru a face istorie în timpul domniei sale. Ce pune la cale monarhul

Ce urmează să se întâmple imediat cum va fi încoronat
Planul secret al regelui Charles pentru a face istorie în timpul domniei sale. Ce pune la cale monarhul

Mai sunt doar câteva luni până la încoronarea regelui Charles al III-lea și, pentru a continua moștenirea monarhiei în Marea Britanie, acesta plănuiește o strategie care ar urmări în principal să facă istorie cu domnia sa. Despre ce este vorba? S-a aflat planul secret al regelui Charles.

Planul secret al regelui Charles pentru a face istorie în timpul domniei sale

Încoronarea regelui Charles al III-lea este programată să aibă loc anul viitor, la doar câteva luni după moartea reginei Elisabeta a II-a. Evenimentul va avea loc pe 6 mai 2023, iar costul estimat al ceremoniei este de 100 de milioane de lire sterline, mult mai scump decât costul încoronării mamei regelui.

Regele Charles al III-lea nu economisește resurse atunci când vine vorba de planificarea strategiei care va face ca domnia sa să intre în istorie, după cum arată planul pe care urmează să îl dezvolte în următoarele luni. Monarhul vrea să se arate lumii ca noul rege al Regatului Unit și, pentru a face acest lucru, va stabili legături strânse cu liderii naționali și mondiali, scrie panoramaweb.com.

Potrivit mai multor surse, regele Charles plănuiește un turneu de cel puțin doi ani în care va vizita zeci de regiuni care cuprind și domnia sa, dar și pe cele în care nu există monarhie. Deși în calitate de Prinț de Wales a vizitat majoritatea locurilor în care este acum rege, aceasta ar fi prima sa vizită oficială sub acest titlu.

Kate Middleton și prințul William, incident în cea mai recentă vizită în Irlanda de Nord

Prințul William și Kate Middleton au fost în scurte turnee de lucru, dar nu toate au decurs atât de bine. La cea mai recentă vizită în Irlanda de Nord, Prințesa de Wales a fost insultată de o femeie care i-a reproșat că „Irlanda aparține irlandezilor”. Momentul jenant a fost surprins de cei prezenți, care au scos în evidență atitudinea lui Kate, care a continuat să zâmbească și nu a căzut în provocări. Această mică problemă lasă în urmă întrebarea cum va fi tratat Regele Charles în timpul turneelor sale de lucru.

Ce interdicția ar putea primi prințul Harry dacă vrea să participe la încoronarea regelui Charles

Potrivit unor surse, regele Charles i-ar putea interzice fiului său Harry să participe la încoronarea sa dacă acesta va scrie ceva rău despre regina consoartă Camilla în autobiografie. În curând Harry urmează să își publice autobiografia. Se anunță că va face dezvăluiri incendiare despre familia regală, lucru care le-ar știrbi fără doar și poate imaginea membrilor acesteia.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
8.2 32 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *