Poliția i-a spart lui Macanache evenimentul de lansare a primei lui colecții de haine. ”Cel mai mult mă bucură că sunt fabricate la noi, în România” VIDEO EXCLUSIV

Macanache s-a trezit cu poliția la evenimentul de lansare a primei lui colecții de haine

Vineri, Macanache a lansat prima lui colecție de haine, piese vestimentare exclusiviste, pe care artistul nu reușea să le achiziționeze din magazinele mass market. Evenimentul a fost unul reușit până în clipa în care poliția și-a făcut apariția în locație și a amendat organizatorii deoarece muzica era mult mai tare decât normele impuse. Asta însă nu i-a împiedicat pe artist și prietenii lui să continue petrecerea, Macanache mărturisind în exclusivitate pentru EGO.ro că își dorea de ani buni să își îndeplinească visul de a avea o colecție de haine care să-i poarte numele.

Macanache a lansat prima lui colecție de haine

Incidentul s-a lăsat cu o amendă de 2000 de lei pentru organizatori, însă nu a stopat bunul mers al petrecerii, Macanache reușind să se distreze alături de invitații lui, dar să și vândă o parte din hainele pe care le-a realizat alături de un producător autohton.

”Ideea este că nu avem resurse atât de mari ca să putem să facem noi o colecție de genul ăsta și atunci de la Dumnezeu a venit această idee, unde niște oameni m-au lăsat să-mi fac nebunia cum ar veni.

Ideea că mi-am dorit întotdeauna să avem și noi o bluză de baseball pe piață, nu poți să cumperi de nicăeri, decât din magazine vintage sau să comanzi din afară, plus că am făcut niște mici șmecherii, niște macanachisme dacă putem zice așa: am scos scrisul de pe bluza de basball, am scos numerele, le-am lăsat mai simplu, totul mai sobru, mai serios.

Toată lumea poartă negru și negru te face mai serios”, ne-a povestit Macanache despre debutul său în calitate de designer vestimentar, completând că pentru prima lui colecție și-a dorit un stil ceva mai sobru, tocmai pentru a arăta celor din jur că nu privește acest lucru ca pe o joacă.

”În plus, nu există haine largi. Așa că am scos haine în stil serios și larg, să vadă lumea că suntem serioși și puși pe treabă, să nu creadă că este vreo caterincă, vreo glumă, ceva.

Doar astăzi, la evenimentul de lansare, a fost disponibilă în magazin, cine a prins câte o piesă, câte o bucată, felicitări, cine nu o să o găsească pe site.

Colecția este ediție limitată, nu o să fie la infinit și sper pe viitor, dacă această colecție o să fie un succes, să facem și alte colecții. Eu nu mă pot opri. Eu și când dorm visez că fac chestii”.

”Eu mi-am dorit să fie haine largi, rap, niște haine street, dar și oarecum sportive”

Cel mai tare îl încântă ideea că toate produsele sunt realizate în România, la o fabrică din România.

”Sunt și doamne pe care le-am cunoscut la fabrică, sunt mame, bunici, a mea, a ta, a oricui, care lucrează la hainele astea și ele au fost super entuziasmate văzând cine poartă pantalonii așa largi.

Eu asta mi-am dorit, în primul rând să fie haine largi, rap, să fie niște haine street, dar și oarecum sportive. Dar cel mai mult mă bucură că sunt fabricate la noi, în România, cu oameni de la noi care primesc salarii, fabrici românești. Și așa au distrus ăștia toate fabricile, dar astea care mai sunt, merită toată susținerea”, ne-a mai povestit Macanache, completând că știe cât de multă muncă implică realizarea unei piese vestimentare, la rândul lui, cochetând cu mașina de cusut de ceva vreme.

”Cochetăm și noi acasă, avem o mașină de cusut și o mașină de brodat. Eu colecționez haine, modele și tipare de ani de zile, inclusiv adidași, șapci, blugi, geci.

Pe toate le strâng la noi în casă. Este o fabrică, un muzeu de haine. Cumva era inevitabilă trecerea asta, doar că s-a întâmplat într-un moment foarte bun”.

Citește și Imaginea cu care Inna face furori pe internet. Artista a renunțat la haine și a pozat provocator!

”Stilul nu se poate cumpăra”

Astfel că, toată această trecere către propria colecție de haine nu a venit întâmplător, ci ca un firesc al atracției sale vizavi de haine, modă și piese vestimentare inedite.

”Eu nu cos la mașină, doar stric. Diana (n.r. partenera lui de viață) coase. Eu îi zic ce vreau, stric, și ea repară. Eu vin cu ideile. Îi zic ce ar merge să face, spre exemplu un maieu cu buzunare, că nimeni nu are, sau turul un pic mai larg, ori blugul mai pe talie.

Am tot felul de idei. Stricăm, reparăm. Dacă nu încerci și nu dai greș nu ai de unde să știi cum o să fie”, a mai completat Macanache pentru EGO.ro, sublinind faptul că nu oricine poate să fie designer vestimentar sau stilist, însă oricine poate apela la ajutor.

”Stilul nu se poate cumpăra. Poți să fii milionar, dacă nu ai stil, nu ai stil. Lasă-te. Vino la noi că te îmbrăcăm noi”.

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Citește și Ce staruri internaționale poartă hainele lui Cătălin Botezatu: “Lista este imensă”. Sfaturi de modă de la celebrul creator VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
SCANDAL! Imagini ȘOC cu Iulia Albu au scăpat pe net. Sigur NU o recunoști, le...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Șoc în România! O mireasă s-a îndrăgostit de artistul care i-a cântat la nuntă și...
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia...
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au...
Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație:...
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Horoscop 19 Mai 2024. Această zi își pune amprenta asupra Capricornilor, Scorpionii vor fi puși...
Horoscop Zilnic Duminică 19 Mai 2024. Racilor li se va oferi șansa să își ducă...
6 zodii trăiesc o zi de neuitat, încununată de succes și realizări sub strălucirea stelelor...
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Anunțul special făcut de Andreea Berecleanu după 7 ani de căsătorie cu medicul Constantin Stan:...
Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *