Povestea impresionantă de viață a Bellei Santiago. A fost crescută de bunică, într-o sărăcie lucie: „A fost o copilărie mai grea” VIDEO EXCLUSIV

Ce făcea pentru a câștiga bani
Povestea impresionantă de viață a Bellei Santiago. A fost crescută de bunică, într-o sărăcie lucie: A fost o copilărie mai grea VIDEO EXCLUSIV

Bella Santiago are o poveste de viață impresionantă! Născută și crescută în Filipine, ea și familia ei s-au confruntat cu sărăcia. Invitată la Ego Life, artista a povestit cum a fost copilăria sa și cât de dificil i-a fost să depășească unele probleme.

Bella Santiago a fost crescută de bunică, de la 5 ani: „Trebuia să ne trezim la 5:30 sau 6:00”

Bella Santiago a fost crescută de bunică de la vârsta de 5 ani, însă nu a avut o copilărie așa cum visează toți copiii. Ea a muncit alături de bunica sa pentru a se descurca. Se trezea foarte devreme, mergea la școală, iar în restul timpului muncea pentru a câștiga bani alături de bunica ei.

„Sunt din Filipine. Noi am fost foarte săraci. Eu nu am copilărit cum copilărește copilul meu acum. Eu am fost un copil care a învățat mult în viață. Mama m-a lăsat la bunica de când aveam cinci ani. Am învățat multe chestii de la bunica mea. Eu în loc să stau afară să mă joc cu copiii, stăteam cu bunica să fac curățenie în casă. Făceam și gheață… în Filipine făceam gheață, se pune într-un plastic și le vindeam. E căldură acolo și oamenii au nevoie de gheață.

Nu am avut copilărie, a fost o copilărie mai grea. Relația cu bunica a fost frumoasă, dar este foarte strictă. Eu trebuia să mă trezesc dimineață. 7 era deja prea târziu pentru ea. Trebuia să ne trezim la 5:30 sau 6:00. Mă duceam la școală, da. La școală voiam mereu să fiu prima și studiam foarte mult”, a povestit Bella Santiago la Ego Life.

De ce a decis mama Bellei Santiago să o lase în grija bunicii

Bella Santiago are în prezent 32 de ani, însă își amintește exact ce schimbare s-a produs atunci când avea numai cinci anișori. Bunica a fost martoră la o situație neașteptată între ea și mama ei, motiv pentru care a decis să o ia la ea acasă și să se ocupe ea de creșterea micuței. Mama Bellei a fost de acord, ulterior ea plecând într-un oraș mai mare pentru a câștiga bani.

„Mama a plecat, nu m-a părăsit. Noi am avut o viață foarte săracă. Eu când stăteam cu mama, îmi aduc aminte că mama nu muncea. Tata a murit când aveam un an. Mama făcea chestii mici cu care câștiga foarte puțini bani. Și am în memorie amintirea când mâncam orez cu sare, orez cu lapte, orez cu cafea, ce apucam. Orezul este baza. Dacă ai orez în casă ești ok, ești bine.

Atunci mama nu prea avea răbdare cu mine. La un moment dat, când mă bătea, a văzut bunica mea și m-a luat ea. Atunci a decis mama să plec, să mă lase la bunica. Ea a vrut să plece într-un oraș mai mare să câștige bani. Am stat la bunica mea. Da, tot timpul (n.r. ea le ajută pe ele acum). Am zis că până respir o să o ajut”, a mai povestit Bella Santiago.

Emisiunea Ego Life este prezentată de Dana Săvuică. Este difuzată miercuri, de la ora 20:00 pe site-ul www.ego.roFacebook Ego.ro, dar și pe canalul nostru de YouTube.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *