Previziunea uluitoare despre relația dintre Theo Rose și Anghel Damian. Ce a spus Carmen Harra despre cei doi îndrăgostiți

Carmen Harra: “Să sperăm că ei au înțelepciunea să treacă peste problemele care sunt”
Previziunea uluitoare despre relația dintre Theo Rose și Anghel Damian. Ce a spus Carmen Harra despre cei doi îndrăgostiți

Theo Rose este însărcinată cu iubitul ei, Anghel Damian. Cei doi vor deveni părinți la începutul verii din anul 2023. Previziunea uluitoare despre relația dintre Theo Rose și Anghel Damian. Ce spune Carmen Harra despre cei doi îndrăgostiți și relația pe care o au.

Previziunea uluitoare despre relația dintre Theo Rose și Anghel Damian

După câteva ore de când Theo Rose a confirmat faptul că este însărcinată, clarvăzătoarea Carmen Harra a vorbit despre relația artistei cu regizorul Anghel Damian. Potrivit ei, ar fi vorba despre o relație similară cu cea dintre Andreea Bălan și George Burcea: ea, o artistă foarte talentată, el un actor și o persoană foarte independentă care vrea să-și construiască o carieră.

„Theo e foarte frumoasă, talentată, superbă, bună la suflet, o persoană extraordinară. El (n.r. Anghel Damian) este foarte independent, vrea să-și construiască o carieră și va reuși. Știi cum este relația asta? Exact cum a fost cea dintre Andreea Bălan și George Burcea, cam așa. Este o relație în care ne atragem, ne iubim la nebunie, suntem foarte buni unii cu alții pe moment, întrebarea este cum va supraviețui această relație? Problema este că avem această chimie fizică, se nasc copii, ne iubim, dar ne potrivim sau nu?”, a spus Carmen Harra.

Carmen Harra: “Să sperăm că ei au înțelepciunea să treacă peste problemele care sunt”

Carmen Harra a mai dezvăluit că ar fi probleme de compatibilitate în această relație. Clarvăzătoarea susține că nu va fi ușor să construiască o relație solidă deoarece Theo și Anghel Damian nu ar fi suflete pereche.

„La toate socotelile de compatibilitate sunt probleme multe în această relație. Să sperăm că ei au înțelepciunea să treacă peste problemele care sunt și să facă o relație solidă, ceea ce nu va fi ușor deloc, pentru că ei nu sunt nici suflete pereche, nu sunt nici cea mai compatibilă relație, dimpotrivă, sunt două persoane care în timp au probleme serioase de comunicare, însă, nu putem să le dorim decât tot binele din lume”, a adăugat Carmen Harra, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP.

Theo Rose și Anghel Damian formează un cuplu de aproximativ patru luni. În primăvara acestui an artista a încheiat relația cu Alex Leonte, cu care a format un cuplu timp de aproximativ opt ani. În prezent Theo Rose se află în primul trimestru de sarcină. Pe 16 noiembrie a confirmat ceea ce deja apăruse în presă, faptul că este însărcinată. Momentan, artista și Anghel Damian nu au aflat sexul bebelușului.

1 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.