Prima declarație a prințului Harry, după victoria obținută în instanță cu presa britanică. Ce au anunțat judecătorii: “Suntem încântați de această decizie”

Ce a scos la iveală
Prima declarație a prințului Harry, după victoria obținută în instanță cu presa britanică. Ce au anunțat judecătorii: “Suntem încântați de această decizie”

În ultimii ani, Prințul Harry și Meghan Markle au dus o luptă imensă cu tabloidele britanice. Recent, Harry a obținut o victorie în instanță cu presa britanică și a făcut primele declarații.

Prințul Harry a obținut o victorie împotriva tabloidelor britanice

Prințul Harry a rupt tăcerea după ce a primit undă verde pentru a-și continua procesul împotriva publicației Daily Mail.

Ducele de Sussex a mărturisit public că este încântat de decizia judecătorului de la Înalta Curte de Justiție. Magistrații au decis că plângerile lor împotriva editorului Daily Mail pot fi judecate pe viitor.

Citește și: Ce relație e, de fapt, între Regele Charles și Kate Middleton. Detaliul care i-a scăpat monarhului, asta arată clar

Ce a transmis firma de avocatură a Ducelui de Sussex

Firma de avocatură Hamlins a publicat o declarație a acestuia. Iată ce a spus Prințul Harry:

”Suntem încântați de decizia de astăzi, care permite ca plângerile noastre cu privire la activități criminale grave și încălcări grave ale vieții private de către titlurile din Mail să meargă la proces. Înalta Curte a respins fără dificultate încercarea Associated Newspapers, editorul The Daily Mail, The Mail on Sunday și Mail Online, de a respinge aceste cauze.

Într-adevăr, judecătorul a constatat că fiecare dintre cererile noastre avea o perspectivă reală de a demonstra că a existat o ascundere a unor acte ilegale de către titlurile Mail și că acest lucru nu ar fi putut fi descoperit decât recent. Cererile noastre pot acum să fie judecate.”

Vineri, 10 noiembrie, un judecător de la Înalta Curte din Londra a decis că un articol de ziar despre bătălia juridică declanșată de Prinţul Harry cu guvernul britanic în legătură cu măsurile de securitate a fost defăimător.

Citește și: Motivul pentru care Prințul Harry și Meghan Markle nu vor ajunge niciodată la un divorț oficial. Secrete din spatele relației lor de cuplu

Meghan Markle a câștigat deja un proces cu un tabloid internațional

În 2022, Meghan Markle a câștigat o plângere împotriva Mail on Sunday după ce acesta a tipărit extrase dintr-o scrisoare scrisă de mână pe care i-a adresat-o tatălui ei  în 2018.

”Așa cum am susținut încă de la început, ne depunem cererile de despăgubire pentru activitățile deplorabile și ilegale care au avut loc de-a lungul mai multor ani. Au fost angajați detectivi privați pentru a plasa în secret dispozitive de ascultare în interiorul mașinilor și locuințelor noastre, pentru ascultarea convorbirilor noastre telefonice.

Au fost plăți corupte către poliție pentru informații din interior și pentru accesarea ilegală a informațiilor noastre medicale din spitale și a informațiilor financiare din bănci. Intenționăm să aflăm adevărul în cadrul procesului și să îi tragem la răspundere pe deplin pe cei responsabili de la Associated Newspapers.”, se mai arată în comunicatul emis de avocații prințului.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *