Ce relație e, de fapt, între Regele Charles și Kate Middleton. Detaliul care i-a scăpat monarhului, asta arată clar

Regele Charles o iubește enorm pe nora lui
Ce relație e, de fapt, între Regele Charles și Kate Middleton. Detaliul care i-a scăpat monarhului, asta arată clar

Membrii familiei regale au fost întotdeauna în vizorul tuturor, mai ales după ce Prințul Harry și Meghan Markle au decis să se îndepărteze din această familie! În prezent, Regele Charles se află într-un turneu regal împreună cu Camilla în Kenya, acolo unde Prințul William a cerut-o de soție pe Kate Middleton, cu aproape 15 ani în urmă. Ca deobicei, Regele a vorbit despre cei doi, în special făcând referire la nora lui, Kate. Iată ce a declarat!

Ce relație e, de fapt, între Regele Charles și Kate Middleton

Relația dintre Regele Charles și Kate Middleton a fost mereu pusă sub semnul întrebării. De multe ori, aceștia au fost surprinși împreună, iar mulți sunt curioși să afle ce relație au, de fapt. Recent, în timpul unui discurs ținut în fața președintelui kenyan, Regele Charles a vorbit deschis despre cererea în căsătorie a fiului său cel mare, William, cu Kate Middleton.

Regele nu s-a abținut și și-a exprimat dragostea pentru soția lui William, pe care a numit-o ‘nora mea iubită’. Se pare că cei doi au dezvoltat, de-a lungul anilor, o relație strânsă și închegată.

„S-a întâmplat aici, cu priveliștea Muntelui Kenya în față: fiul meu, Prințul de Wales, i-a cerut mâna soției sale, iubita mea noră”, a spus Charles publicului.

Kate a fost cerută de soție în Kenya

Prințul William și Kate sunt împreună de mai bine de 10 ani și au trei copii: Prinții George, Charlotte și Louis.

În timpul interviului de logodnă al cuplului, Prințul William a povestit de ce a ales Kenya pentru a o cere pe Kate de soție.

„Este locul în care tatăl meu ne-a dus pe fratele meu și pe mine la scurt timp după ce mama noastră a murit”, a spus William.

Și când a trebuit să decid unde s-o cer în căsătorie pe Catherine, nu m-am putut gândi la un loc mai potrivit decât Kenya.”, a mai adăugat acesta.

Citește și: Regina Camilla, așa cum rar o vezi în public. Ținuta a impresionat pe toată lumea, cum s-a asortat cu Regele Charles

Soția lui William l-a îmbrățișat în public

La finalul anului trecut, când Regele Charles a sosit la Westminster Abbey, Kate Middleton l-a sărutat pe ambii obraji, semn că relația dintre cei doi este una specială.

„Kate și Charles par că au o relație specială care se poate vedea de fiecare dată în public. Cei doi au deja micile lor semnale și un limbaj al corpului care vorbește despre empatie și cooperare între ei”, a dezvăluit expertul în limbajul trupului Judi James, în Express.

„Gesturile lor denotă o înțelegere reciprocă și o sincronizare lăudabilă. Mai mult, au apreciere unul pentru altul și o gândire asemănătoare în acele momente în care se află în spațiul public împreună”, a continuat aceasta cu analiza lui.

Citește și: Cum arată acum vila din Malta în care Regina Elisabeta şi Prinţul Philip au locuit la începutul căsniciei lor. A fost lăsată în paragină, imagini dezolante

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce spune Kamara despre lista cu concurenți Survivor All Stars
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *