Regina Camilla, așa cum rar o vezi în public. Ținuta a impresionat pe toată lumea, cum s-a asortat cu Regele Charles

Nu a mai apărut niciodată așa până acum
Regina Camilla, așa cum rar o vezi în public. Ținuta a impresionat pe toată lumea, cum s-a asortat cu Regele Charles

Regina Camilla, soția Prințului Charles, a fost întotdeauna o prezență discretă, mai ales când apare în public. De cele mi multe ori, ea a fost eclipsată chiar de partenerul său, actualul monarh al Marii Britanii. Însă cea mai recentă apariție a ei a impresionat pe toată lumea. Cum s-a îmbrăcat Regina Camilla?

Regina Camilla, apariție de senzație într-o rochie cu imprimeu

Regina Camilla, în vârstă de 76 de ani, a fost prezentă recent la o recepție alături de soțul ei, Regele Charles al III-lea, la Palatul Buckingham. Evenimentul cu ștaif a celebrat relația dintre Marea Britanie și Kenya înaintea vizitei regale în țara africană, care se va desfășura în perioada 31 octombrie – 3 noiembrie.

Pentru această ocazie, Regina Camilla și-a dorit să arate impecabil, așa că a purtat o rochie cu imprimeu leopard din satin, semnată Fiona Clare. De asemenea, rochia era puțin decoltată în față, spre uimirea tuturor, care s-au obișnuit să o vadă pe Camilla îmbrăcată mai sobru.

La rochia superbă, soția lui Charles a asortat o pereche de pantofi Eliot Zed „Gladys” din piele de căprioară neagră și a ales să poartă o poșetă Anna Valentine x Charles Laurie London din piele neagră.

Citește și: Ce se întâmplă cu florile pe care Regina Camilla le primește de la fani. Unde ajung cadourile, de fapt

Ce bijuterii a purtat

Și la capitolul bijuterii a ieșit în evidență. Regina a purtat bijuterii aurii, printre care un pandantiv Monica Vinader Goodess Coin, o brățară la modă Van Cleef & Arpels „Alhambra 5 motif” și un pandantiv din aur cu inițialele celor cinci nepoți ai ei. Vezi imaginile AICI!

Regele Charles a fost și el aplaudat pentru ținuta aleasă, un costum gri cu dungi albe din două piese și o cravată roz cu imprimeu. Printre invitații de seamă s-au numărat și Gurinda Chadha, regizorul și scenaristul filmului „Bend it Like Beckham”, Sally Nyinza, de la Asociația Kenyană a Asistenților și Moașelor, și Dr. Anne Makena, de la Centrul de Medicină Tropicală și Sănătate Globală de la Universitatea Oxford.

Citește și: Cine ar fi fost amanta secretă a Regelui Charles. Cu ea ar fi înșelat-o pe Prințesa Diana. Nu e Camilla

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *