Prima femeie pe care prințul Harry a iubit-o la nebunie. De ce nu a mers relația lor. Puțini le știu povestea

Au rezistat câțiva ani împreună și chiar și presa susținea că ea va fi cea cu care se va căsători
Prima femeie pe care prințul Harry a iubit-o la nebunie. De ce nu a mers relația lor. Puțini le știu povestea

Meghan Markle și Prințul Harry sunt unul dintre cuplurile preferate ale fanilor familiei regale. Marea lor dragoste și loialitate ne face imposibil să ne imaginăm pe unul fără celălalt și, deși acum sunt căsătoriți fericiți și părinți a doi copii, înainte de această viață „perfectă” a Ducelui de Sussex, a existat cineva care i-a cucerit inima și cu care planurile de nuntă erau pe masă.

Această curtare s-a încheiat cu ani în urmă, dar prietenia cu fosta lui parteneră este atât de bună, încât ea a participat chiar și la nunta lui Meghan Markle. Știi cine a fost prima femeie pe care prințul Harry a iubit-o la nebunie?

Ea este prima iubire a Prințului Harry. De ce s-au despărțit

Pe când era elev, prințul Harry a cunoscut-o pe Chelsy Davy, o tânără care era și ea elevă la o altă școală. Nu se știe cum s-au întâlnit și cum au început să se vadă, dar, în timp, relația lor a devenit formală. La rândul său, prințul William s-a întâlnit cu Kate Middleton și, din acest motiv, era obișnuit să le vedem pe ambele femei pe prima pagină a ziarelor din Anglia.

Faptul că sunt un cuplu de prinți ai Regatului Unit a forțat toate camerele de luat vederi să se concentreze asupra lor. A fost foarte frecvent să îl vedem pe Prințul Harry împreună cu iubita și cumnata sa. Au rezistat câțiva ani împreună și chiar și presa susținea că ea va fi cea cu care se va căsători. Cei doi au participat la angajamentele regale și nu se temeau să apară în public. În 2011, când Prințul și Prințesa de Wales s-au logodit, Harry a invitat-o pe Chelsy ca parteneră la celebrarea din Marea Britanie.

Prima femeie pe care prințul Harry a iubit-o la nebunie
Prima femeie pe care prințul Harry a iubit-o la nebunie

De ce s-a încheiat idila dintre Prințul Harry și prima lui iubire?

Nunta prințului Harry și a lui Chelsy a fost o speranță nutrită de mulți în Marea Britanie, dar nu s-a întâmplat. În schimb, a avut loc o despărțire. Motivul exact pentru care au decis să pună capăt relației lor nu a fost confirmat, dar există zvonuri că presiunea socială ar fi fost cea care a determinat-o pe Chelsy să părăsească viața publică alături de ducele de Sussex.

Ce s-a ales de prima femeie pe care prințul Harry a iubit-o?

După despărțirea de prințul Harry, s-a mutat din Anglia și și-a deschis propriul brand de bijuterii în 2016. În același an, ducele de Sussex a cunoscut-o pe actuala sa soție, Meghan Markle. Logodna cuplului nu a fost un lucru care a afectat-o pe Chelsy, relația cu fostul ei partener fiind foarte bună și chiar a făcut parte din lista de invitați la marele eveniment britanic.

Tânăra de 37 de ani își păstrează viața privată și nu arată decât o frântură din munca și călătoriile sale pe rețelele de socializare. Pe contul ei de Instagram postează câteva fotografii cu prietenii, cu cățelul ei și cu peisaje. În luna februarie a acestui an a născut primul ei copil și abia în octombrie a postat o fotografie cu el, în care apare cu amândoi cu spatele și cu un peisaj frumos în fundal.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum s-au descurcat Oana Matache și Radu Siffredi la Power Couple, emisiunea care se va difuza la Antena 1
8 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *