Prima imagine emoționantă cu fetița adoptată de Crina Matei. Cum arată micuța, are un nume rar

Actrița le-a arătat fanilor virtuali pe micuță
Prima imagine emoționantă cu fetița adoptată de Crina Matei. Cum arată micuța, are un nume rar

În urmă cu un an, actrița Crina Matei, în vârstă de 51 de ani, anunța bucuroasă că a înfiat-o pe micuța Charlotte, o fetiță nou-născută care i-a schimbat complet viața. Copila a crescut, iar vedeta se mândrește pe rețelele de socializare cu ea!

Crina Matei a publicat prima imagine cu fetița adoptată

La finalul lui 2022, Crina Matei a decis să adopte o fetiță nou-născută. De când a devenit mama micuței, actrița trăiește cele mai frumoase clipe. Când a înfiat-o, celebra actriță a preferat să fie discretă și nu a oferit foarte multe detalii pe acest subiect.

„Este un subiect care am hotărât să îl țin, cel puțin pentru acest moment, cât mai aproape de sufletul meu, pentru că este foarte mică. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au felicitat, dar și celor care au înțeles că tot ceea ce ține, până la urmă, de rezerva asta de intimitate a unui om trebuie să rămână acolo. Nu vreau să privez pe nimeni și nu vreau să se simtă nimeni lezat de faptul că nu vorbesc foarte mult despre lucrul ăsta”, spunea Crina Matei, pentru Antena Stars.

Citește și: Crina Matei face senzație la 51 de ani. Arată mai bine ca niciodată, apariție rară în rochie mulată

Micuța Charlotte i-a cucerit pe toți

Recent, însă, vedeta a postat și prima imagine cu bebelușa pe rețelele de socializare. Micuța a primit numele Charlotte și este de-o frumusețe răpitoare. Cu ochii albaștri și pielea deschisă la culoare, copila i-a cucerit iremediabil pe fanii Crinei.

fetita crina matei
sursa foto: instagram

„Fiecare călătorie a micuței mele este sigură, distractivă și confortabilă”, a scris Crina Matei în dreptul fotografiei cu fetița.

A avut 11 perechi de nași

De altfel, Crina Matei a ales ca micuța să fie botezată de 11 perechi de nași, iar doi dintre ei sunt preoți.

„A făcut un botez fabulos, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, cu cea mai tare gașcă de nași pe care am văzut-o vreodată: 11, dintre care 2 preoți. Predica de după a ținut-o chiar unul dintre preoții-nași. Era o armată nași. Nora lui Măgureanu, Alina, a fost nașa principală. Și-a luat rolul în serios și arăta extrem de spectaculos! Cris Simon a fost cea mai spontană nașă, îmbrăcată într-o rochie-ie românească, superbă”, a povestit Alin Gălățescu.

Citește și: Cel mai important lucru pe care l-a învățat Crina Matei după ce a devenit mamă: „Istoria a demonstrat că oamenii răi nu au făcut carieră pe termen lung” VIDEO EXCLUSIV

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *