Primele imagini adorabile cu fiica lui Paris Hilton: “Sunt atât de recunoscătoare”. De ce a ținut-o ascunsă până acum

Ce nume poartă micuța

Scris de: Daoud Andra

20 Apr. 2024

Paris Hilton le-a făcut cunoștință fanilor ei cu fiica sa cea mică. Vedeta a prezentat-o lumii pe fetița ei, London, în vârstă de 4 luni. Motivul pentru care a ținut-o departe de ochii curioșilor până acum.

Paris Hilton a prezentat-o lumii pe fiica ei

La 43 de ani, Paris Hilton a deveni mamă pentru a doua oară. Vedeta are un fiu și o fiică, pe care a botezat-o London, și pe care a prezentat-o recent lumii. Moștenitoarea imperiului Hilton, soțul ei și cei doi copii ai lor au făcut recent o ședință foto împreună cu cei doi copii ai lor, pentru a o prezenta lumii pe micuța London. Vedeta a mărturisit că a simțit nevoia să o țină pe fetiță departe de ochii curioșilor până acum și să se bucure de această perioadă în intimitate.

Vezi și: Maluma a postat primele pozele cu fiica lui. Imaginile cu fetița sunt adorabile, artistul e în culmea fericirii FOTO

”V-o prezentăm pe London Marilyn Hilton-Reum. De când mă știu, am visat să am o fiică pe nume London. Sunt atât de recunoscătoare că este aici. Prețuiesc cu adevărat fiecare moment pe care îl petrec cu ea. Împreună cu Pheonix, bebelușii mei mi-au arătat o iubire la care nici măcar nu am știut că aș putea ajunge, înainte să devin mamă. Călătoria mea incredibilă m-a inspirat pentru melodia cu mesaj profund, alături de prietena mea Sia, intitulată ‘Fame Won’t Love You’. Cântecul îmi amintește de legătura specială pe care o am cu copiii mei, soțul meu și familia mea”, a transmis Paris Hilton, pe Facebook.

Paris Hilton și fiica ei, London

De ce a ținut-o ascunsă până acum

Vedeta a declarat că nu și-a dorit ca viața ei să mai fie atât de publică, după ce a devenit mamă. În urmă cu puțin timp, ea a oferit un interviu pentru publicația E! Entertainment, în care a explicat de ce nu a publicat nicio imagine cu fiica ei până acum.

”Simt că viața mea a fost atât de publică cu totul. Așa că am vrut să îmi păstrez fiica doar pentru mine. O voi arăta lumii în curând, pentru că toată lumea continuă să întrebe. (…) Trăind viața în lumina reflectoarelor, comentariile sunt inevitabile, dar atunci când sunt țintite asupra unui copil, este ceva inacceptabil.

Vezi și: O recunoști pe fetița simpatică din poză? Acum e iubită de toți românii, însă puțini știu că a stat în comă

Acest lucru mă doare mai mult decât pot să descriu în cuvinte. Dacă nu-mi postez copilul, oamenii presupun că nu sunt o mamă bună, iar dacă îl postez, sunt unele persoane pline de ură. Sunt o mamă mândră care are un copil perfect sănătos, adorabil”, a declarat vedeta, făcând referire la comentariile negative pe care le-a primit în urma fotografiilor publicate cu fiul ei, Pheonix.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *