Nicole Cherry s-a căsătorit. Artista a făcut senzație cu rochia aleasă pentru cununia civilă

Nicole Cherry, petrecere dublă! Și-a botezat fetița și s-a căsătorit civil cu iubitul ei
Nicole Cherry s-a căsătorit. Artista a făcut senzație cu rochia aleasă pentru cununia civilă

Zi foarte importantă pentru Nicole Cherry! Cunoscuta cântăreață se căsătorește civil, iar Anastasia, fiica ei, este botezată. Încă de dimineață vedeta a început pregătirile, cu mari emoții.

Nicole Cherry se căsătorește astăzi cu tatăl fetiței sale. Tot în această zi au decis ca Anastasia să fie botezată, iar petrecerea va fi doi în unul. Peste 300 de invitați sunt așteptați joi seară să petreacă în cinstea celor trei, la un local de vis.

 Primele imagini cu Nicole Cherry de la botezul fetiței

Nicole Cherry a optat pentru o rochie albă, cu pene, un machiaj natural, iar părul îndreptat, lăsat pe spate. Imaginile din biserică vorbesc de la sine. Plini de emoție, dar fericiți, părinții Anastasiei s-au bucurat de ceea ce au trăit. De astăzi, fetița lui Nicole Cherry și a soțului său este creștină.

Micuța Anastasia a fost îmbrăcată cu o rochie într-o nuanță deschisă, având pantofiori personalizați cu litera A.

După botez, Nicole Cherry a spus DA în fața ofițerului de la Starea Civilă

După ce Anastasia a fost botezată, de la biserică s-a mers direct la Starea Civilă, acolo unde artista și iubitul ei au spus “da”. La petrecerea de după, pregătirile au fost făcute din timp. Andra, Damian Drăghici, Mălina Avăsiloaie, dar și alții sunt așteptați să cânte și să se distreze până dimineață alături de invitați.

Nicole Cherry s-a casatorit

„Eu zic că am făcut cele mai bune alegeri și după gustul nostru. Noi suntem extrem de mulțumiți. Sunt mega entuziasmată. E cea mai frumoasă locație la ora actuală și am văzut multe. Avem invitate cam 300 de persoane. Vor fi emoții multe. Eu zic că o să fie super”, a declarat Nicole Cherry recent.

Nicole Cherry s-a casatorit

Cunoscuta artistă a precizat că încă nu au stabilit când va avea loc nunta cea mare. Nicole și soțul ei s-au concentrat mai mult pe botezul Anastasiei și ea va fi în centrul atenției la petrecerea de joi seară.

Nicole Cherry s-a casatorit

7.8 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.