Primul concurent care a părăsit „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Ce sumă a primit pentru doar o săptămână de participare la emisiunea de la Pro TV

Cine este primul concurent care a părăsit competiția "Sunt celebru, scoate-mă de aici!"
Primul concurent care a părăsit Sunt celebru, scoate-mă de aici!. Ce sumă a primit pentru doar o săptămână de participare la emisiunea de la Pro TV

Cel mai așteptat reality show al toamnei, „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, a avut premiera duminică. Emisiunea a strâns 12 dintre cele mai cunoscute vedete, care au fost împărțite în 2 echipe: Tabăra Plăcerilor și Tabăra Belelelor. Din prima echipă, fac parte Anisia Gafton, Cornel Palade, Ruxi, Paul Diaconescu, Alex Bogdan și Bia Khalifa, iar din cea de-a doua echipă fac parte Mara Bănică, Giani Kiriță, Cristi Mitrea, Tania Popa, Lidia Buble și Răzvan Botezatu.

Un concurent din prima echipă a fost deja eliminat, după doar o săptămână.

Primul concurent care a părăsit „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Paul Diaconescu este primul concurent care părăsește show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Acesta a rezistat timp de o săptămână în junglă, dar va fi recompensat cu o sumă importantă după participare la emisiunea de la Pro TV.

Conform Cancan, actorul va primi 2.500 de euro din partea trustului de pe Pache Protopopescu. Aceasta este suma negociată la sânge pentru cele șapte zile petrecute în junglă. În urma eliminăriii actorului, Bia Khalifa și Răzvan Botezatu au devenit lideri în taberele lor. Despre experiența din cadrul emisiunii, Paul Diaconescu a declarat că a fost una dintre cele mai palpitante din viața sa. Paul regretă că nu a reușit să rămână mai mult timp în competiție.

„Experiența Sunt celebru, scoate-mă de aici a fost până acum, cea mai palpitantă experiență de viață de până acum. Regret că nu apuc să vă cunosc mai bine și să mă cunoașteți și voi mai bine pentru că mi-aș dori să vă intru în familie, dar na. Noi lucrăm de mult împreună. Îi țin pumnii celui care merită să câștige’, a spus Paul Diaconescu după ce a fost eliminat.

Paul Diaconescu, eliminat de la
Paul Diaconescu, eliminat de la „Sunt celebru scoate-mă de aici!”

Cine este Paul Diaconescu

Actorul a fost implicat în mai multe emisiuni de televiziune cunoscute. Acesta a mai fost văzut și la  „Ferma Vedetelor”, un alt reality show realizat și difuzat de Pro TV.
Totodată, el a avut o apariție și în emisiunea iUmor, de la Antena 1.

Paul Diaconescu a colaborat și cu un actor de la Hollywood. El a fost dublura lui James Paul Marsden într-o reclamă pentru promovarea unor ceasuri elvețiene. Spotul a fost filmat înainte să se declanșeze pandemia.

Înainte să plece în Republica Dominicană, Paul Diaconescu mărturisea că nu îi va fi ușor să se adapteze condițiilor din junglă.

„Eu sunt foarte sensibil cu mâncarea. Mănânc doar ce îmi place. Cel mai dificil moment cu siguranță nu îl pot anticipa, dar mă gândesc că nu o să fie simplu când o să îmi fie somn, foame, aceleași condiții extreme cu care ne-am obișnuit în emisiune. Când o să ajung acolo, o să îmi fie greu’, a spus actorul, pentru Pro TV.

Paul Diaconescu a fost eliminat, după participarea la o probă decisivă împotriva lui Răzvan Botezatu și a concurentei Bia Khalifa.

6.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.