Prin ce a trecut Alina Laufer până să nască gemenii: „Am explorat inclusiv ideea de fertilizare cu donatori” EXCLUSIV

Alina și Ilan Laufer au așteptat 10 ani să aibă copii, timp în care au făcut foarte multe analize
Prin ce a trecut Alina Laufer până să nască gemenii: Am explorat inclusiv ideea de fertilizare cu donatori EXCLUSIV

Alina Laufer a trecut prin zece ani de așteptare până când a reușit să rămână însărcinată și să aducă pe lume gemeni alături de soțul ei, Ilan. Fosta prezentatoare TV a mărturisit, în cadrul emisiunii Ego Life, ce li s-a întâmplat și cum au reușit ca, într-un final, să aibă copii.

Prin ce a trecut Alina Laufer până să nască gemenii: “Ne-am dus la foarte mulți doctori”

Invitată în cadrul emisiunii Ego Life, prezentată de Dana Săvuică, Alina Laufer a povestit cât de greu a rămas însărcinată cu actualul ei soț. Ilan Laufer suferea de o problemă care îl împiedica să devină tată, cunoscută și ca infertilitate la bărbați. Timp de 10 ani, cei doi soți au mers la mai mulți medici pentru a își rezolva problemele și nu și-au pierdut niciodată speranța.

“Nu, infertilitatea e de multe feluri. În cazul nostru, a fost o infertilitate din partea lui Ilan, avea o azoospermie, ceva cauzat pe stres, el muncește foarte mult. Ne-am dus la foarte mulți doctori, nu s-a rezolvat, și timp de 10 ani de zile ne-am luptat cu această infertilitate masculină”, a mărturisit Alina Laufer, la Ego Life, ediție care va fi difuzată luni – 19 septembrie, începând cu ora 21.00.

Alina Laufer: „Am ajuns până în clipa în care să facem fertilizare cu donatori”

În tot acest timp, ei au luat în calcul inclusiv ideea de fertilizare cu donator, motiv pentru vedeta începuse să analizeze potențiali donatori.

Însă, după zece ani de așteptări, analize peste analize, Alina și Ilan Laufer au aflat că pot avea copii. Ceea ce i-a ajutat pe Alina și Ilan a fost faptul că timp de doi ani au locuit în Statele Unite, acolo unde Ilan Laufer a fost mai relaxat.

 

Alina Laufer, Alina Bordea și Dana Săvuică, la Ego Life
Alina Laufer, Alina Bordea și Dana Săvuică, la Ego Life

Când s-au întors în România și și-au făcut analizele au aflat că lucrurile merg spre bine. Astfel, după trei sau patru tentative de fertilizări, minunea s-a întâmplat.

“Am explorat inclusiv ideea de fertilizare cu donator. Ne-am uitat la nu știu câte profiluri de donatori. (…) Da, mai ales că Ilan e blond, voiam profilul său. Am ajuns până în clipa în care să facem fertilizare cu donatori, dar am zis hai să mai așteptăm, hai să vedem. Azoospermia lui era prezentă, lipsa de spermatozoizi, inclusiv pentru fertilizare în care ai nevoie de unul singur viabil, nu era. Nu aveam niciun fel de șansă. Inclusiv am fost la medici care nu ne-au mai dat vreo șansă de acum încolo, forever. Au zis ca nu putem avea copii vreodată.

Am trecut prin astfel de momente, nu ne-am pierdut speranța. Pentru noi a fost benefic că am stat în afara României, am plecat din țară doi ani, în SUA, și, poate, cine știe, Dumnezeu acolo, în bunătatea Lui, l-a relaxat pe Ilan, i-a făcut viața mai ușoară. Iar când ne-am întors în țară, în pandemie, în 2020, ne-am făcut analize. Noi mereu ne făceam analizele si am găsit spermatozoizi astfel încât am putut să facem o fertilizare. Am avut 3-4 tentative de fertilizări si am rămas însărcinată”, a spus Alina Laufer în exclusivitate la Ego Life.

Acestea, dar și multe alte mărturisiri în exclusivitate puteți urmări în ediția a 28-a a emisiunii Ego Life, ce poate fi urmărită luni, 19 septembrie, de la ora 21:00 pe pagina www.ego.ro, sau pe canalul de YouTube al emisiunii.

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.