Prin ce a trecut Jorge, în primele săptămâni, la filmările pentru podcastul său: „A fost destul de greu”. Cum l-a schimbat experiența Survivor VIDEO EXCLUSIV

Motivul pentru care Jorge s-a apucat de podcast

Imediat după ce a părăsit competiția „Survivor România”, din cauza unei accidentări la picior, Jorge nu a stat să se recupereze, ci a pus bazele unui podcast. Artistul a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că „Vorba lui Jorge” a venit la fix, într-un moment prielnic din viața lui.

Jorge: „O simt ca o binecuvântare treaba asta”

În ciuda faptului că a filmat cu piciorul în ghips, tocmai operat, și mai mult în cârje, Jorge ne-a mărturisit că tocmai acest lucru a fost extrem de benefic, ca o binecuvântare, pentru noul lui proiect din online.

„La filmări a fost destul de greu, în primele două săptămâni, pentru că am ajutat genunchiul cât casa și stăteam cu gheața pe genunchi în timpul podcastului. Într-un fel, eu o simt ca o binecuvântare treaba asta pentru că m-a ajutat să fiu așezat, să fiu mult mai calm, să am exact atitudinea perfectă pentru podcast și s-a simțit chestia asta pentru că am văzut foarte multe comentarii și multe distriburi la podcast-ul „Vorba lui Jorge” și pentru mine asta a contat cel mai mult”, ne-a declarat Jorge, care a trecut peste orice durere și disconfort atunci când era în platou cu invitații lui.

„Nicio durere nu m-a afectat atunci când eram cu invitații mei acolo și am făcut pur și simplu podcastul pentru cei care se uitau la noi. Nu am făcut-o sub nicio altă formă, pur și simplu de dragul oamenilor”.

Citește și Jorge a ales să-și crească fiul de cinci ani după alt gen de parenting. „Eu vreau să facă și ceea ce nu-i place”. VIDEO EXCLUSIV

„Am venit cu un chef de muncă fantastic de la Survivor”

Jorge nu este singur în tot proiectul ăsta, ci lucrează alături de o echipă care îl ajută să pună la punct toate detaliile filmărilor.

„Am o echipă foarte frumoasă și le mulțumesc foarte mult că sunt alături de mine. Am pe cineva care îmi face documentarea, eu sun invitații, eu sunt cel care fac întrebările împreună cu o altă colegă de-a mea. Am o echipă undeva la 5 oameni care se ocupă de treaba asta și e o mașinărie. Adică am filmat deja undeva la 12 podcasturi”, ne-a mai povestit Jorge care nici nu concepea să stea degeaba în tot acest timp, deși medicii îi recomandau repaos total după operația de la genunchi.

Citește și Jorge a renunțat la afacerea cu pijamale. În ce domeniu investește acum: „Au intervenit alte business-uri în care ne-am implicat și necesită mult mai mult timp” EXCLUSIV

„Am filmat ca nebunul. Am venit cu un chef de muncă fantastic de la Survivor. N-am vrut să stau deloc și chiar dacă am avut piciorul franjuri tot am fost și într-o vacanță, special ca să nu stau degeaba și să mă vait. Mi-am luat copiii și m-am dus câteva zile. Am învățat după Survivor că viața este frumoasă și cu ce percepem noi că este bine, și cu ce percepem noi că este rău. Că de fapt și în bine, și în rău, totul trece, și binele trece, și răul trece, dar important este să ne bucurăm de fiecare zi așa cum este ea. Ai două cârje, mergi într-un picior, trebuie să-ți faci treaba, că dacă te vaiți intri într-o buclă din aia din care nu mai scapi și nu că intri în depresie, dar până îți revii durează”.

Nu doar că nu a ales să adopte statutul de victimă și să profite de pe urma accidentării pentru a se odihni câteva zile, dar artistul este de părere că într-o astfel de situație nu doar recuperarea fizică este necesară, ci mai mult cea psihică.

„E mai ușor să te vaiți, să-ți găsești scuze. Așa că indiferent de stadiul și starea în care te afli, important e să-ți faci treaba, pur și simplu, trage de tine ca să rămâi în mentalitatea de a face, de dur, cum zic americanii”, a mai explicat acesta pentru EGO.ro.

Citește și Jorge, despre traumele din copilărie: „Eram cu totul diferit. Așa creșteau oamenii înainte”. Cine l-a ajutat să devină mai bun EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *