Prin ce a trecut Vica Blochina în perioada sarcinii cu fiul lui Victor Pițurcă: ”Pentru mine a fost groaznic. Brusc, devenisem o povară”

Vica Blochina, dezvăluiri din perioada sarcinii cu fiul lui Victor Pițurcă

Extrem de asumată așa cum o știm, Vica Blochina a povestit, în cadrul podcastului pe care-l moderează, prin ce a trecut atunci când era însărcinată cu Edan, fiul pe care vedeta îl are cu Victor Pițurcă. Află, din rândurile de mai jos, care a fost cea mai mare supărare a sa din perioada când era gravidă.

Vica Blochina a trăit o adevărată dramă în timpul sarcinii

Vica Blochina i-a șocat pe internauți, după ce a făcut câteva mărturisiri în cadrul podcastului pe care-l moderează, ”Femeia Deasupra”. Fosta balerină a dezvăluit, fără nicio ezitare, prin ce a trecut atunci când era însărcinată cu fiul ei și al lui Victor Pițură.

În urmă cu aproximativ 15 ani de zile, vedeta l-a adus pe lume pe Edan, însă lucrurile nu au fost deloc ușoare în timpul sarcinii pentru ea. Nu din cauza durerilor, ci din cauza faptului că antrenorul de fotbal nu își dorea, sub nicio formă, copilul.

”Eu când i-am spus că sunt însărcinată, el nu a zis ”fă chiuretaj”, dar a spus ”Eu nu am nevoie de copii, eu am deja copii”. După a devenit răutăcios, că el e însurat, că are copii…

Echipa națională a plecat într-o deplasare și prima dată cu burta la gură eu i-am văzut la televizor că ei au plecat împreună, era și prima dată când eu i-am văzut pe ei doi împreună.

A încercat să renunț la copil, încerca prin toate modalitățile, ba că mă iubește, venea cu frumosul, după mă jignea, după spunea că decizia e la mine.

Primele luni de zile am avut etape, am încercat cu frumosul, cu urâtul, după a făcut o pauză. Și a apărut abia când urma să nasc, cea mai grea perioadă din viața mea a fost atunci când am fost însărcinată.

Pentru mine a fost groaznic, pentru că persoana pe care am iubit-o mult nu a interesat-o nimic, brusc devenisem o povară”, a povestit Vica Blochina în podcastul ”Femeia deasupra”.

Edan si Vica Blochina
Edan si Vica Blochina

Vica Blochina susține că a fost mințită de Victor Pițurcă

În cadrul aceluiași podcast, Vica Blochina a mărturisit, de asemenea, că a fost mințită de Victor Pițurcă. Antrenorul i-ar fi spus că are o relație, dar ar fi susținut că lucrurile dintre el și partenera sa nu merg deloc bine.

”Eu când am cunoscut această persoană el era într-o relație, avea o relație acasă, dar zicea că dorm separat, era într-o relație cu o creatoare de modă, apoi cu o fată din trupa mea de dans, eu nu credeam că omul e familist.

Eu aveam 19 ani, el avea 39 de ani, am aflat practic că el are familie și tot tacâmul. M-am îndrăgostit la 19 ani, el era tot, mamă, tată, frate. Multe fete de la Melody au plecat în Franța, etc, eu nu am rămas aici pentru banii lui, despre ce bani vorbim.

Când a aflat că sunt însărcinată, și-a dat seama că el are soție, familie. În atâția ani ei nu au fost în nicio vacanță, nu era nicio relație între ei, noi doi mergeam peste tot, nu era o relație ascunsă. Ieșeam în club, la casino, la restaurante, nu era zi din viață când nu ne-am văzut”, a spus fosta balerină.

Citește și De ce s-au despărțit Vica Blochina și Victor Pițurcă. ”L-am înșelat foarte mult”!

Vica Blochina a mai pierdut o sarcină

Tot în cadrul podcasului ”Femeia Deasupra”, Vica Blochina a mai mărturisit că a mai pierdut o sarcină în trecut. La vremea aceea, fosta balerină a suferit enorm, mai ales că avea și grave probleme financiare.

”Am mai fost însărcinată odată, pierdusem copilul, cu patru-cinci ani înainte. Aveam o sarcină toxică. Eu am fost întreținută de un bărbat cu 20 de ani mai mare, după atâția ani nici nu se punea problema.. atunci am rămas fără bani, proprietarului de la bloc i-a fost milă și nu m-a dat afară că nu aveam bani să plătesc chiria.

Nu aveam nici ce să mănânc, venea Raluca Bădulescu la mine acasă și îmi aducea mâncare. Nu știam ce să fac, nici prin cap nu mi-a trecut să scap de sarcină.. eu sunt ambițioasă, am avut toate stările posibile, până la 7 luni am vomitat, eram în depresie..

Eu nu am strâns bani, niciodată nu am dus grija zilei de mâine..Mi-am vândut mașina ca să cumpăr pat la copil, cărucior..ce aveam nevoie”, a mai dezvăluit Vica Blochina.

Citește și Ce a dezvăluit Vica Blochina despre legătura cu Cristi Borcea: “Îl știu de la Pițurcă”. A spus tot fără ocolișuri!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce educație își dorește Amalia Enache să-i ofere fiicei sale
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *