Prin ce intervenție chirurgicală a trecut, la doar 2 ani, fiul lui Lili Sandu: „Stau lângă el cu ochii în lacrimi”

Lili Sandu: „Imaginea asta mă rupe în bucăți”

Scris de: Daoud Andra

24 Mar. 2023

Lili Sandu și partenerul ei au trecut prin clipe dificile, după ce fiul lor a fost operat. La scurt timp după intervenție, vedeta a transmis un mesaj pe rețelele sociale și a spus cu ce problemă s-a confruntat micuțul Thomas. Prezentatoarea de la „Vorbește lumea” a decis să nu mai amâne intervenția și să rezolve problema care îl chinuia de luni bune pe cel mic. Ce a pățit fiul lui Lili Sandu, de fapt.

Fiul lui Lili Sandu a ajuns pe masa de operație

Lili Sandu și Șilviu Țolu au trecut prin emoții puternice în urmă cu câteva zile, când fiul lor a fost operat. Thomas, în vârstă de doi ani și jumătate, a suferit o intervenție chirurgicală de îndepărtare a polipilor, iar mama sa a fost non-stop lângă el. Deși operația este una ușoară și se face frecvent în rândul copiilor mici, Lili Sandu a mărturisit că nu și-a putut stăpâni lacrimile atunci când l-a văzut pe băiețelul ei pe un pat de spital.

Citește și: Ce spune Silviu Țolu, logodnicul prezentatoarei Lili Sandu, despre mărirea familiei. “Cred că mi-ar mai plăcea un copil” VIDEO EXCLUSIV

„Offf, imaginea asta mă rupe în bucăți… Stau lângă el cu ochii în lacrimi și îi mulțumesc lui Dumnezeu că azi ne-a vegheat… După multe luni de chin și nesomn, astăzi le-am spus bye polipilor. Pare o operație ușoară, doar că atunci când este vorba de copilul tău și ți-l imaginezi inert pe o masă de operație, intubat, respirând artificial preț de 1 oră, ehh se schimbă treaba. Astăzi m-am rugat pentru fiul meu și pentru toți ceilalți fii și fiice care sunt în spitale și pentru părinții lor… Acum am înțeles cum e și e al naibii de greu.”, a mărturisit vedeta, pe Instagram, acolo unde a publicat și o fotografie cu fiul ei în spital.

Prin ce intervenție chirurgicală a trecut, la doar 2 ani, fiul lui Lili Sandu
Postarea lui Lili Sandu

Lili Sandu a traversat o perioadă dificilă după naștere

Lili Sandu a devenit mamă la vârsta de 40 de ani. Vedeta a fost întotdeauna sinceră cu privire la dificultățile pe care le-a întâmpinat în procesul de creștere a copilului și a vorbit deschis despre o problemă cu care se confruntă foarte multe femei după naștere. În urmă cu ceva timp, Lili Sandu a povestit că a suferit de depresie post-partum și că și-a găsit refugiul în alcool.

Citește și: Lili Sandu a renunțat la concediul de maternitate. Ce spune despre revenirea pe scenă: „Muzica a făcut și face parte din viața mea”” EXCLUSIV

„În cazul meu, alcoolul a fost un refugiu. Acum, a nu se înțelege că l-am dus la extrem, nu încurajez, dar acolo, un strop, pe podeaua băii, când nu mai poți. Eu știam, din ce am auzit, că nu va fi doar cu lapte și miere și beatitudine. Pentru mine primul an de maternitate a fost un carusel al emoțiilor pe care nu știam că le voi avea. Mi-a fost greu să mă regăsesc. Nu puteam să-mi contorizez emoțiile. Nu înțelegeam clar iubirea aia de care îmi spuneau toți înainte să nasc.”, a povestit Lili Sandu, în emisiunea „Vorbește lumea”, în urmă cu ceva timp.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *