Prin ce intervenție chirurgicală trebuie să treacă Rică Răducanu, la 76 de ani: „Mi-e tare frică!”. Ce veste grea i-au dat medicii. EXCLUSIV

”Nu vreau să mă operez căci trebuie, mai apoi, timp de șase luni, să învăț să merg din nou”
Prin ce intervenție chirurgicală trebuie să treacă Rică Răducanu, la 76 de ani: Mi-e tare frică!. Ce veste grea i-au dat medicii. EXCLUSIV

Rică Răducanu (76 de ani), fostul mare portar al echipei Rapid, a făcut tot ce este omenește posibil să se salveze de la operație, dar nici recentele tratamente nu au dat roade. Medicii i-au dat teribila veste că singura soluție viabilă rămâne operația. Însă, Rică se teme de ce va urma: ”După operație, timp de șase luni trebuie să învăț să merg din nou!”, ne-a declarat el, în exclusivitate pentru Ego.ro.

”Doctorul mi-a zis clar ce am și că fără proteze la ambii genunchi nu are ce să-mi facă”

Fosta mare glorie a Clubului Rapid a sperat din tot sufletul ca ședințele de fizioterapie, pe care le-a făcut, conștiincios, toată vara, atât la importante centre de profil din Neptun, cât și din Mangalia, să-l scape de operație, însă rezultatele au fost nule. Ultima soluție, așa cum l-au anunțat medicii, rămâne operație. Numai că Rică Răducanu se teme de o intervenție chirurgicală, la vârsta lui, de 76 de ani, când recuperarea este anevoioasă.

El ne-a vorbit despre starea lui actuală de sănătate:

”Am fost toată vara, la tratament, la centrul Doina, din stațiunea Neptun, acolo fac de când eram sportiv de performanță, dar am fost și la marele centru din Mangalia, unde se tratează soția mea, dar nu merge cu nimic. Tot cu picioarele am probleme, cu genunchii, doctorul mi-a zis clar ce am și că fără proteze la ambii genunchi nu are ce să-mi facă. Nu vreau să mă operez căci trebuie, mai apoi, timp de șase luni, să învăț să merg din nou. S-au dus dracu cartilagiile, trebuie proteze, dar mi-e tare frică de operație!”, ne-a declarat Rică Răducanu, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Suferă și de gută: ”Boala asta e păcătoasă, nu mai trece, gata!”

Rică Răducanu se confruntă însă și cu altă problemă de sănătate, tot la nivelul membrelor inferioare, fiind diagnosticat și cu gută:

”Boala asta e păcătoasă, nu mai trece, gata! Bine mi-a zis mie medicul Oprescu: ”Doar la morga mai trece!”. A zis adevărat, până la urmă”, ne-a mai declarat Rică Răducanu, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Guta este o boală  provocată de depunerea sărurilor acidului uric în regiunea unor articulații. Se manifestă prin umflături ale articulațiilor, însoțite adesea de dureri violente.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
8.8 35 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *