Prin ce schimbări a trecut Antonio Pican după despărțirea de Bibi. Celebrul vlogger a dat cărțile pe față: “Știți care este adevărul?” VIDEO EXCLUSIV

Ce trebuie să afle fanii

Antonio Pican și Bibi au trăit o poveste de dragoste frumoasă, însă, la un moment dat, cei doi s-au hotărât să meargă pe drumuri separate. După această despărțire, artistul și-a dorit să ajungă la cea mai bună variantă a sa, mergând la sală și schimbându-și total look-ul. Totuși, un an mai târziu, fanii încă fac presupuneri greșite cu privire la decizia sa, după cum ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, cântărețul.

Antonio Pican: “M-am schimbat cu totul”

În urmă cu o perioadă, Antonio Pican le dezvăluia tuturor, prin câteva fotografii, că mersul la sală a dat roade și și-a schimbat corpul total. Totuși, acesta preferă acum să îmbrace haine mai largi și să se concentreze pe planurile sale, susținând că orice lucru exagerat nu i se pare bun:

“Mă îmbrac foarte larg, nu mai vreau să îmi arăt corpul mereu. A fost o transformare, eram mândru de mine, voiam să mă confirm într-un fel. Acum sunt OK. Abia aștept să ajung la 90 de kilograme. Am alte planuri. Lucrez pentru mine, să arăt cât mai bine. Vreau să mă îngrijesc în continuare, doar că nu mai vreau să postez atât de multe poze cu mine dezbrăcat. Da, muncești să ajungi așa, dar nu trebuie să exagerezi. Niciun lucru făcut cu exagerare nu mi se pare bun.”

“În momentul în care nu mai ești cu o persoană, ai mult mai mult timp pentru tine”

Fanii i-au lăsat numeroase comentarii pe social media lui Antonio Pican, în care susțineau că s-a hotărât să treacă prin numeroase schimbări după despărțirea de Bibi. Acesta s-a decis să le spună adevărul, explicând că, după o separare, fiecare om are mai mult timp pentru el. Astfel, artistul s-a hotărât să ajungă la cea mai bună variantă a sa:

“Știți care este adevărul? În momentul în care nu mai ești cu o persoană, ai mult mai mult timp pentru tine. Atunci când ai mult timp pentru tine, îl investești ca să fii cea mai bună versiune a ta. Eu simțeam că dantura, freza și corpul îmi lipseau. Am zis că trebuie să modificăm chestiile ăstea, având mai mult timp ca să investesc în mine. Am aproape un an de când fac treaba aceasta, de când fac sală. Eu zic că am evoluat repede și bine de la cum eram până în momentul de față. M-am schimbat cu totul, mental și fizic.”

Citește și Azaleea Necula, despre zvonurile pornite după ce a apărut alături de Antonio Pican într-un videoclip: „Li se părea super ciudat că eu mă văd cu el” EXCLUSIV

“Este ceva omenesc să suferi după o despărțire”

De asemenea, Antonio Pican a punctat că este normală o perioadă de suferință după o despărțire. Cu toate acestea, artistul consideră că este greșit ca fanii să creadă că acest lucru se întâmplă și acum în viața lui, după ce a trecut o lungă perioadă de la separarea de Bibi:

“Este ceva omenesc să suferi după o despărțire, cred că orice om suferă. Este o suferință care variază de la om la om și care durează un anumit timp. Acum înseamnă că sufăr în continuare pentru că fac sală? Este o asociere greșită.”

Citește și Ce note a obținut la BAC Bibi. Cleopatra Stratan, Gami și Antonio Pican se mândresc și ei cu rezultate bune

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *