Prin ce trece Cabral, în Republica Dominicană, la filmările pentru „Sunt celebru, scoate-mă de aici”: „Atenție la păianjenul ăsta, este veninos”

Detalii neașteptate de la filmările emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici”
Prin ce trece Cabral, în Republica Dominicană, la filmările pentru „Sunt celebru, scoate-mă de aici”: „Atenție la păianjenul ăsta, este veninos

Filmările pentru emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici” au început. Cabral și Adela Popescu sunt prezentatorii și, deja din primele zile, s-au confruntat cu mai multe provocări. Spre exemplu, Cabral povestește la ce trebuie să fie atenți în permanență.

Ce avertizări primesc Adela Popescu și Cabral: “Suntem într-o zonă în care s-a semnalat prezența miriapodului numaiștiucumîizice”

Adela Popescu, Cabral, dar și întreaga echipă a emisiunii, trebuie să fie atenți la insecte, șerpi, dar și ale viețuitoare din Republica Dominicană. Spre exemplu, anumiți păianjeni de acolo sunt veninoși. De asemenea, sunt anunțați atunci când se află într-o zonă cu astfel de exemplare periculoase.

“Nu e frică, este doar atenție. Desigur, o atenție mult mai mare decât acasă… pentru că aici au fel de fel de insecte, zburătoare, târâtoare, șerpi și crocobauri care de-abia așteaptă să-ți facă rău. Briefingul zilnic al echipei începe cu „Atenție la păianjenul ăsta, este veninos, vă rugăm să fiți atenți!“. Sau cu „Suntem într-o zonă în care s-a semnalat prezența miriapodului numaiştiucumîizice, care mușcă tare și amorțește dureros membrul mușcat“. Apăi cum naiba să te relaxezi și să spui că nu ți-e frică?!”, a spus Cabral pentru click.ro.

De ce îi este frică lui Cabral, în timpul filmărilor de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Cabral mărturisește că se teme de șerpi, dar și de păianjeni și tot ce are mai mult de patru picioare. Prezentatorul Tv preferă să nu vadă astfel de viețuitoare.

“Da. Dar nu că-i frică din aia isterică… cumva, ca să spun elegant, nu că mi-e frică de șerpi, dar prefer să nu ne întâlnim. La fel și cu păianjenii și alte creaturi cu mai mult de 4 picioare și mai mult de doi ochi”, a mai spus Cabral.

Cât de mult muncesc Cabral, Adela și echipa de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”?

Cabral a dezvăluit că în Republica Dominicană nu sunt în vacanță. Se filmează multe ore pe zi, astfel că nu au timp și de altceva. Adela Popescu și și familia alături de ea, iar cea a lui Cabral urmează să ajungă în curând în Republica Dominicană.

“La câte ore filmăm pe zi… nu-ți doresc o vacanță așa. Dar să nu înțelegi că se vaită cineva… am venit aici să facem o emisiune mișto, nu să ne relaxăm la piscină cu felii de ananas pe ochi”, mai spune Cabral pentru sursa citată.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *