Prin ce trece Claudia Pătrășcanu chiar și după pronunțarea divorțului de Gabi Bădălău: “În ce teroare trăiesc eu”

Claudia: "Eu nu sunt sechestrată la domiciliu, am viața mea"

Claudia Pătrășcanu continuă seria acuzațiilor la adresa lui Gabi Bădălău chiar și după pronunțarea divorțului și a deciziei cu privire la domiciliul copiilor. Celebra artistă susține că încă primește mesaje de la fostul soț și crede că este urmărită.

Prin ce trece Claudia Pătrășcanu chiar și după pronunțarea divorțului de Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu susține că fostul soț ar teroriza-o cu zeci de mesaje zilnic. De asemenea, Gabi Bădălău nu ar fi de acord cu faptul că artista pleacă de acasă pentru a-și promova noua ei melodie. Exact asta s-ar fi întâmplat luni, când Claudia Pătrășcanu a mers la Xtra Night Show să își promoveze piesa. Ea a menționat că i-a lăsat pe cei doi copii în grija mamei sale și a unei mătuși deoarece ea trebuie să muncească pentru a-i crește.

„Vrei să-ți arăt 40 de mesaje în seara asta?! (…) În ce teroare trăiesc eu, doar pentru faptul că muncesc, doar pentru faptul că am venit aici să-mi promovez melodiile. ”De ce nu sunt lângă copii acum?” (…) Trebuie să muncesc pentru copii. (…) Eu nu sunt sechestrată la domiciliu, am viața mea, cariera mea, muzica …. Trebuie să cânt. Copiii au stat cu mătușa și cu mama, sunt două femei. (…) Sunt urmărită cred că de câteva luni”, a spus Claudia Pătrășcanu la Xtra Night Show, potrivit spynews.ro.

Claudia Pătrășcanu
Prin ce trece Claudia Pătrășcanu

Ce vrea Claudia Pătrășcanu să facă după divorțul de Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu a primit o veste foarte bună zilele trecute când instanța a decis ca domiciliul copiilor să fie la ea. După un proces îndelungat, în care ea și fostul soț, Gabi Bădălău, și-au aruncat cuvinte grele, fosta solistă a sărit în sus de bucurie atunci când divorțul s-a finalizat.

“Am trăit o bucurie deplină. Și mi-am spus că atunci, peste 24 de ore, dar și în zilele următoare, mă voi bucura de fiecare minut din viața mea. Am simțit o eliberare, o liniște interioară fără egal! De acum înainte vreau să mă bucur de viață împreună cu copiii mei!”, a declarat Claudia Pătrășcanu.

Cât despre pensia alimentară, Claudia Pătrășcanu nu este foarte mulțumită deoarece este vorba de o sumă mică. Artista a declarat că se va consulta cu avocații să vadă dacă vor lua o altă decizie în ceea ce privește procesul. Artista se gândește totuși că, dincolo de bani, ceea ce contează este faptul că cei doi copii vor sta lângă mama lor. În curând Gabriel împlinește opt ani, așa că îi pregătește o surpriză și vor face petrecere.

9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.