Prin ce trece DOC, de când a părăsit Survivor 2023: „Nu am PTSD sau să mă trezesc noaptea urlând că intru în cursă”. Schimbarea majoră VIDEO EXCLUSIV

Ce a dezvăluit despre experiența trăită

DOC a revenit în țară în urmă cu câteva săptămâni, fiind eliminat din competiția „Survivor România” în urma voturilor trimise de telespectatori. După aproape trei luni petrecute în junglă, DOC a dezvăluit în exclusivitate pentru EGO.ro că nu s-a reacomodat încă cu agitația din București, însă nu are niciun fel de traumă după această experiență.

Prin ce trece DOC, de când a revenit acasă

Cu ceva vreme înainte ca Daniel Pavel să-l anunțe că drumul lui în competiția pentru 100.000 de euro s-a încheiat, DOC declara că a obosit și că își dorește să revină acasă în sânul familiei, considerând că cele două luni și jumătate petrecute în jungla dominicană sunt mai mult decât suficiente. Reîntors acasă, artistul este încă într-o perioadă de refacere, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic.

„Am pus o burtică de dulciuri în ultima vreme, am recuperat. Simt nevoia, nu știu. Mănânc pe sistem nervos de vreo două săptămâni, dar găsesc că este ceva normal având în vedere prin ce am trecut pe acolo. Este ok, doar că spre exemplu acum (nr. la avanpremiera filmului John Wick) este foarte mult haos și m-am panicat un pic. M-a luat anxietatea nițel. La câtă lume este, câtă tevatură se întâmplă în jurul meu. Nu mai sunt obișnuit”, a declarat DOC pentru EGO.ro, explicând însă faptul că asta nu înseamnă că îi este dor de experiența pe care a trăit-o în Republica Dominicană.

„Nu spun că era mai bine, dar creierul nostru se obișnuiește cu ceva și găsește că aia e normalitatea. Am stat două luni jumătate acolo și acum normalitatea este să aud valuri și să-mi croncăne păsărele necunoscute cu zgomote de animale pe acolo, chestii de genul. Aia crede creierul că e normal și i se pare acum ciudat să fie atâta tevatură pe aici”.

„Sunt mulțumit cu ce s-a întâmplat”

În timp ce foști concurenți au declarat că nici nu mai vor să audă de vreun astfel de reality show, alții că s-ar reîntoarce pe traseu, DOC mărturisește că sentimentele sunt oarecum incerte în cazul lui.

„Nu știu. Nu vreau să discut despre asta. Adică dacă nu aș ști că am fost, m-aș mai duce. Dar așa știind, nu. Iau o pauză momentan. Dar, lasă, eu mi-am făcut treaba acolo. Sunt mulțumit cu ce s-a întâmplat. Găsesc că s-a terminat când trebuie să se termine”, a mai povestit artistul, care pe de altă parte nu regretă absolut deloc nimic din ce s-a întâmplat și a trăit în cadrul competiției.

„Nu regret nimic. În niciun caz. Absolut nimic. Poate doar că am ajuns acum să mănânc foarte multe dulciuri. Dar ce s-a întâmplat acolo este bun întâmplat”.

Citește și Cu ce se va ocupa Vica Blochina, după Survivor România. Decizia majoră: „Am fost cea mai judecată și cea mai arătată cu degetul persoană din showbiz-ul românesc” EXCLUSIV

„Nu mai mergeam, nu mai funcționam coerent”

Condițiile grele, dar mai ales lipsa hranei și-au spus cuvântul și în cazul lui DOC, care s-a reîntors acasă vizibil mult mai slab. Cu toate acestea, nu foamea a fost principalul său inamic, ci tot amalgamul de situații cu care s-a confruntat acolo.

„Foamea a fost ultimul lucru. Eu eram obișnuit să fac fasting, adică duc foamea. Problema a fost când m-au părăsit toate zemurile din corp, adică atunci când am rămas fără proteine, fibre, nu mai mergeam, nu mai funcționam coerent. Mă tăram pur și simplu, încercam să fac efort și nu mi se părea că îl făceam de fapt. Ca să înțelegi toată această experiență trebuie să o faci”, ne-a mai declarat DOC.

„Nu cred că este cazul de psiholog”

Din fericire, chiar dacă poate din fața televizorului, unora li se părea că mulți concurenți ajung în punctul de a-și pierde mințile și de a nu mai reacționa coerent pe fond de stres, DOC ne-a mărturisit că nu a plecat din competiția „Survivor România” cu traume de genul și că nu are nevoie de ajutor specializat pentru a se repune pe picioare.

„Cred că trebuie să stai liniștit, să trăiești cu cei cu care trăiești în mod normal și lucrurile vin la ușor. Nu cred că este cazul de psiholog. Că nu am traume din alea. Nu am PTSD (n.r. stres postraumatic) sau să mă trezesc noaptea urlând că intru în cursă. Nu am din astea. Dar o iau ușor”, ne-a mai declarat artistul.

În momentul de față este în pauză de reface din toate punctele de vedere, declarând că nici în studio nu intră prea curând.

Chiar dacă este unul dintre cei mai vechi artiști din industria muzicală din România, DOC recunoaște că în Dominicană și-a pierdut complet inspirația și că nimic de acolo nu a putut să-l convingă să-și focalizeze o parte din energie către muzică.

„N-am avut niciun imput creativ. Crede-mă. S-a tăiat tot. În Dominicană tot ce trebuia era să supraviețuiesc, asta era tot”, a mai completat DOC pentru EGO.ro.

Citește și Cum arată și cu ce se ocupă soția lui DOC, fostul concurent de la Survivor 2023. Sunt căsătoriți de 4 ani și au împreună o fetiță

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Nu-ți ies șnițelele fragede și pufoase? Ai nevoie de acest ingredient secret care face toată...
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 25 Aprilie 2024. Gemenii vor avea succes din punct de vedere financiar, iar Racii...
Horoscop Zilnic Joi 25 Aprilie 2024. Vibrația astrologică a zilei se descrie ca fiind una...
Verifică dacă ești pe listă: astăzi, 5 zodii primesc vestea mult așteptată
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz! Au devenit părinți pentru prima dată și au dezvăluit prima fotografie cu...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *