Princepesa Sofia a României, implicată într-un accident rutier! Cum s-a produs incidentul și care este starea ei

Clipe de groază în această după-amiază pentru principesa Sofia a României. Cea de-a patra fiică a regelui Mihai și a reginei Ana a fost implicată într-un accident rutier pe DN 1. Momentul a fost surprins de camerele de supravegere.

Princepesa Sofia a României, implicată într-un accident rutier

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN1 București-Ploiești, în zona localității Corbeanca, județul Ilfov, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule, în urma căruia o persoană acuza dureri.

Accidentul s-a produs jurul orei 15:30, iar traficul a fost oprit pe a treia bandă a sensului către București, circulându-se doar pe primele două benzi.

Potrivit unor surse citate de România TV și de Realitatea PLUS, una dintre persoanele implicate în accident ar fi principesa Sofia, fiica regelui Mihai.

„La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii rutieri din Otopeni și ai Serviciul Rutier Ilfov, pentru efectuarea activităților din competență, context în care cei 3 conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

La fața locului, s-a deplasat și un echipaj medical, care a evaluat persoanele implicate în evenimentul rutier, însă niciuna dintre acestea nu au fost transportate la spital.

În cauză, evenimentul rutier va fi soluționat de către polițiștii rutieri din Otopeni, în termenul prevăzut de lege, respectiv 24 de ore”, a transmis Poliția.

Citește și: „Legătura specială dintre Regina Elisabeta a II-a și Regele Mihai I. Care este istoria relațiilor dintre Casa Regală a Marii Britanii și cea a României

Organele de Poliție ajunse la fața locului, precum și echipajele de salvare, au luat decizia ca toate persoanele implicate în accident să fie evaluate, dar nu a fost necesar transportul către o unitate medicală.

Princepesa Sofia a României, implicată într-un accident rutier!
Princepesa Sofia a României, implicată într-un accident rutier!

Cum s-ar fi petrecut acciedntul

Un membru al comunității Reclamaţii STB Bucureşti a făcut publice imaginile în care șoferul unei mașini Dacia Logan iese de pe o stradă fără să se asigure și intră cu viteză într-un autobuz al Societății de Transport București.

Potrivit sursei citate, șoferul a ajuns în strada principală lovind autobuzul STB de pe linia 173.

Conducătorul auto a intrat cu viteză în mijlocul de transport în comun și pare că nu a avut nici cea mai mică intenție de a încetini pentru a se asigura înainte de a ieși pe stradă. Prin urmare, impactul nu a mai putut fi evitat.

Citește și: „Cine a fost prima dragoste a Simonei Halep. Este fiu de primar și are legături cu Regele Mihai

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce înțelegere au făcut Cristi Borcea și Valentina Pelinel
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *