Prințesa Diana și-a prevăzut moartea! Mărturisirile șocante pe care le-a făcut în fața unei persoane apropiate

Detaliile au fost aflate abia acum
Prințesa Diana și-a prevăzut moartea! Mărturisirile șocante pe care le-a făcut în fața unei persoane apropiate

Prințesa Diana și-a prevăzut moartea cu doi ani înainte de accidentul de la Paris. Mama prinților William și Harry ar fi făcut mărturisiri neașteptate unuia dintre consilierii săi personali.

Prințesa Diana și-a prevăzut moartea. Ce a spus cu doi ani înainte de accident

Potrivit pagesix.ro, dezvăluirea făcută de Prințesa Diana, cunoscută drept Nota Mishcon, va fi discutată pe larg în următorul documentar: The Diana Investigations.

În anul 1995, Prințesa Diana a solicitat o întâlnire privată cu consilierul său juridic personal, pe nume Victor Mishcon. Aceasta voia să-i mărturisească ceva ce o preocupa atunci. Potrivit lui Victor, Prințesa Diana i-a dezvăluit că anumite “surse de încredere au informat-o că un accident de mașină ar putea fi înscenat”. Potrivit tmania.ro, Diana a prezis că va sfârși moartă în urma acestui accident, fiind rănită foarte grav.

Când și cum s-a produs accidentul în care a murit Prințesa Diana

Accidentul a avut loc în luna august 1997. Prințesa Diana se afla alături de partenerul ei, Dodi Al-Fayed, într-o limuzină condusă de Henri Paul. La o viteză de 130 km/h șoferul a pierdut controlul volanului în tunelul Pont de l’Alma din Paris. Ulterior s-a aflat că acesta încerca să scape de paparazzii care erau pe urmele lor, cu motociclete. De asemenea, Paul, șoferul, se afla sub influența alcoolului și a medicamentelor pe care trebuia să le ia.

Imediat după ce s-a aflat de moartea Prințesei, Victor Mishcon a mers și a dat nota întâlnirii sale cu ea, din 1995, comisarului Poliției Metropolitane din Londra de la acea vreme.

Prințesa Diana a fost înmormântată în sicriu de plumb

Înmormântarea Prințesei Diana a avut loc la Londra, în anul 1997. Oamenii din întreaga lume au urmărit-o cu lacrimi în ochi. Sicriul în care a fost înmormântată Lady D a fost acoperit cu crini albi imperiali și a fost purtat pe umeri de opt soldați ai gărzii regale. La cererea familiei regale, Prințesa Diana a fost înmormântată într-un sicriu masiv de plumb cu o greutate de 250 de kilograme. Cei mai vânjoși opt militari au fost aleși pentru a-l putea purta pe umeri.

Conform afirmațiilor făcute de un angajat al casei funerare care s-a ocupat de o parte din ceremonia de înmormântare a Prințesei Diana, sicriul de plumb păstrează trupul fără să se descompună aproximativ un an.

8.8 11 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.