Prinții William și Harry, 45 de minute de negocieri înainte să iasă împreună în public la Windsor. Ce detalii nebănuite ascunde împăcarea istorică a celor doi frați

Cum au reușit cei doi frați să treacă peste neînțelegeri

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii s-a stins din viață joi, 8 septembrie, la vârsta de 96 de ani. Într-un moment atât de dificil pentru Casa Regală Britanică, prinții William și Harry au trecut peste neînțelegeri și, după aproape o oră de negocieri, au hotărât să iasă în public împreună pentru a le mulțumi oamenilor care au venit să aducă un omagiu bunicii lor.

Prinții William și Harry, 45 de minute de negocieri înainte să iasă împreună în public la Windsor

Potrivit unor surse regale, cel care a făcut un prim pas spre normalizarea relațiilor a fost prințul moștenitor William, care i-a cerut fratelui său mai mic, prințul Harry, să i se alăture într-o plimbare în împrejurimile Castelului Windsor, după o discuție telefonică pe care a avut-o cu tatăl său, Regele Charles al III-lea.

„Prințul de Wales i-a invitat mai devreme pe ducele și ducesa de Sussex să li se alăture lui și prințesei de Wales. Prințul de Wales a considerat că a fost o importantă dovadă de unitate pentru regină, într-un moment incredibil de dificil pentru familie”, a precizat o importantă sursă de la Palat, citată de DailyMail.

Potrivit presei britanice, momentul ar putea reprezenta un punct de cotitură în relația tensionată dintre cuplul de Wales și familia de Sussex, care au fost în dezacord după o serie de interviuri ale lui Harry și Meghan.

De altfel, William a lăsat să se înțeleagă faptul că este pregătit să lucreze la a detensiona relațiile dintre el și fratele său.

„Este, fără îndoială, un moment semnificativ în istoria relației dintre cei doi frați”, a scris jurnalistul Omid Scobie pe Twitter un apropiat al ducilor de Sussex.

Prinții William și Harry, 45 de minute de negocieri înainte să iasă împreună în public la Windsor
Prinții William și Harry, 45 de minute de negocieri înainte să iasă împreună în public la Windsor

Meghan Markle, îmbrățișată de o fată din mulțime

Apariția comună a celor două cupluri a avut loc în urma unei negocieri între prințul William și fratele lui mai mic ce a durat 45 de minute. William și Kate erau așteptați la o întâlnire cu publicul de la ora 16.30. Dar plimbarea celor doi a fost amânată până la 17.15, când și-au făcut apariția și ducele și ducesa de Sussex.

Apariția celor două cupluri i-a încântat pe fanii regali, care s-au adunat cu sutele la porțile castelului, pentru a plânge moartea reginei. Cei doi fii ai regelui Charles al III-lea, însoțiți de soțiile lor, au mers într-o plimbare de 40 de minute, privind marea de buchete de flori așezate în semn de omagiu la porțile castelului, în onoarea monarhului.

Membrii celor două familii au fost surprinși discutând cu oamenii veniți la Castelul Windsor. William s-a arătat în unele momente jovial și a glumit chiar cu cei prezenți. În alte momente, a fost văzut mai sumbru în timp ce purta conversații sincere cu publicul. Între timp, ducesa de Sussex a fost văzută fiind îmbrățișată de o fetiță din mulțime.

Meghan s-a îndreptat spre o parte a mulțimii și s-a apropiat de o adolescentă, care a fost văzută punându-și mâna la gură în stare de șoc. Cele două au vorbit preț de câteva momente.

5.6 9 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.