Produse pentru tenul acneic. Dr Roxana Lungoci spune cum poți să scapi de coșuri

Potrivit medicului Roxana Lungoci, este important ca pielea să fie curățată foarte bine, strat cu strat
Produse pentru tenul acneic. Dr Roxana Lungoci spune cum poți să scapi de coșuri

Medicul Roxana Lungoci a vorbit în cadrul emisiunii Ego Life despre tratamentele pentru tenul acneic. Specialistul le-a oferit sfaturi persoanelor care se confruntă cu această problemă, dezvăluind ce produse ar trebui să folosească pentru a trata problema.

Dana Săvuică, despre problemele din adolescență: “Acele ace mi-au lăsat găuri pe față”

Dana Săvuică a mărturisit la Ego Life că atunci când avea 16 ani s-a confruntat cu acneea și nu a știut să meargă la tratamente cosmetice. I-au fost scoate atunci coșurile cu un ac, iar ulterior și-a dat seama că a rămas cu multe semne pe față. Își acoperea semnele cu ajutorul fondului de ten însă, spune ea, acest lucru o făcea să pară mai în vârstă.

“Apropo de îngrijirea pielii, te întrebam Roxana si spuneai ca acele injecții pot începe de la 27 de ani. Pe când eram adolescentă la 16 ani, făceam o explozie de coșuri si altele pe fața mea. Nu știam să mă duc la tratamentele cosmetic. Pe vremea mea se folosea acul. Acele ace mi-au lăsat găuri pe față. Eu puștoaică fiind, fără un specialist, îmi puneam tone de fond de ten pe fata si arătam îmbătrânită”, mărturisește Dana Săvuică la Ego Life.

Produse pentru tenul acneic. Ce recomandă medicul Roxana Lungoci

Roxana Lungoci, doctor specialist în chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă, le îndeamnă pe femeile care au probleme cu acneea să folosească anumite produse pentru tenul acneic. Potrivit ei, cu o rutină corectă aceste coșuri dispar.

“Sub vârsta de 27 de ani, când nu începem să facem injectări, să folosească produsele care conțin retinol. Sunt cele mai bune pentru persoanele care au această problemă cu acneea. Au geluri de îngrijire cu loțiuni tonice si altele care conțin retinol, adică fac veșnic o ușoară deepitelizare a tegumentului. Curăță strat cu strat, porii nu se mai înfundă, ei se înfundă practic tot cu pielea care se exfoliază zi de zi. De asta facem coșuri. Menține zona curată și cremele care nu au culori, n-au miros, nu au nimic acoperă și sigilează pielea și o mențin păzită de impuritățile din jur. E cea mai simplă rețetă”, spune medicul Roxana Lungoci la Ego Life, dezvăluit ce produse se pot folosi pentru tenul acneic.

Potrivit medicului Roxana Lungoci, este important ca pielea să fie curățată foarte bine, strat cu strat. Specialistul spune că inclusiv cremele care nu au culori acoperă pielea și o păzesc de impurități.

Emisiunea Ego Life poate fi urmărită luni, de la ora 21:00, pe paginile:

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.