Produsul banal pe care Octavia Geamănu îl folosește în ritualul de îngrijire.” Cu 10-15 lei obții un ten senzațional în 15 minute”

Octavia Geamănu nu cheltuie sume foarte mari pentru produsele pentru ten
Produsul banal pe care Octavia Geamănu îl folosește în ritualul de îngrijire. Cu 10-15 lei obții un ten senzațional în 15 minute

Octavia Geamănu a dezvăluit cum are grijă de tenul său fără să folosească produse foarte scumpe. Prezentatoarea TV alege un produs banal din magazin care, spune ea, o ajută foarte mult pentru a-și menține tenul frumos și hidratat.

Produsul banal pe care Octavia Geamănu îl folosește în ritualul de îngrijire

Octavia Geamănu nu face tratamente corporale și nici nu merge la saloane pentru diferite proceduri la nivelul feței. Cunoscuta prezentatoare TV mărturisește că are însă grijă de tenul și părul său, însă fără produse foarte costisitoare. Octavia își cumpără din supermarket aceste tratamente și se declară extrem de mulțumită de felul în care o ajută. Este vorba despre măștile șervețel care conțin acid hialuronic, colagen și vitamina C.

„Sunt fără tratamente corporale, că nu am ce să mai modelez. În schimb, pentru ten și pentru păr, aici cred că ne-ar trebui mult timp să povestesc ce fac. Pentru ten folosesc o dată la 2-3 zile măști dintre acelea cu șervețel, cu acid hialuronic, colagen, vitamina C, care se găsesc în orice supermarket. Cu 10-15 lei obții un ten senzațional în 15 minute. O dată la 2-3 zile, chiar recomand fiecărei femei de pe planetă să le folosească fără ezitare!

O să vadă diferența. Să se țină de ele și să le folosească constant vreo 2-3 săptămâni și o să vadă cât de hidratat e tenul și strălucitor, mai ales dacă trebuie să meargă la vreun eveniment”, a dezvăluit Octavia Geamănu pentru click.ro. Așadar, masca șervețel este produsul banal pe care Octavia Geamănu îl folosește pentru a avea un ten impecabil.

Produsul banal pe care Octavia Geamănu
Produsul banal pe care Octavia Geamănu

Ce spunea Octavia Geamănu despre faptul că nu a mai apărut la pupitrul știrilor Observator

Octavia Geamănu a fost înlocuită și, timp de mai bine de 5 luni, s-a prezentat la muncă, însă nu a mai intrat pe post. Până în luna iunie Octavia prezenta Observatorul de Weekend. Potrivit playtech.ro, vedeta a deschis un proces, iar pe Portalul Instanțelor apare dosarul cu numărul 22448/3/2022. Reclamantul este Geamănu Luiza Octavia, iar pârâtul Antena Tv Group SA, dosarul fiind încadrat la Secția a VIII-a Conflicte de Muncă și Asigurări Sociale/ Litigii de muncă.

„S-a ajuns în această situație pentru că nu am reușit să ne înțelegem în tot acest timp. Tot ce îmi doresc este să îmi desfășor activitatea în conformitate cu contractul pe care îl am în desfășurare cu angajatorul. Nu am primit nicio justificare, nu am primit nicio explicație legată de scoaterea mea de pe post”, a declarat, în exclusivitate pentru Impact.ro, Octavia Geamănu.

În tot acest timp Octavia Geamănu s-a prezentat la redacție, acolo unde a muncit în intervalul 9:00-17:00, excepție fiind zilele de concediu.

Octavia Geamănu s-a căsătorit cu Marian Ionescu în anul 2015. Cei doi au împreună un băiețel, pe nume Andrei. Prezentatoarea TV are numai cuvinte de laudă la adresa soțului, acesta ocupându-se foarte mult de cel mic. Vedeta îl numește tătic model.

10 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.