Programul supermarketurilor de Crăciun 2023. Ce orar au Kaufland, Lidl, Auchan, Carrefour, Profi și Penny pe 24, 25 și 26 decembrie

De unde poți face cumpărături în aceste zile

Scris de: Daoud Andra

23 Dec. 2023

Programul supermarketurilor de Crăciun 2023. Ce orar au Kaufland, Lidl, Auchan, Carrefour, Profi și Penny pe 24, 25 și 26 decembrie

Crăciunul se apropie cu pași repezi, iar oamenii se grăbesc să își facă ultimele cumpărături pentru sărbători. Indiferent că vorbim despre cadouri sau alimente pentru masa de Crăciun, românii iau cu asalt în această perioadă marile magazine și nu numai. Care este programul supermarketurilor de Crăciun 2023 și unde găsești deschis pe 24, 25 și 26 decembrie.

Acesta este programul supermarketurilor de Crăciun 2023

În fiecare an, în luna decembrie, oamenii iau cu asalt centrele comerciale și supermarketurile, pentru a face cumpărăturile necesare. Multe magazine vin în întâmpinarea nevoilor clienților și extind orarul de funcționare, în perioada dinainte de sărbători, pentru ca toată lumea să apuce să își facă cumpărăturile.

Cu toate acestea, unii români mai au lucruri de achiziționat și pe ultima sută de metri sau chiar în zilele de sărbătoare. Aceștia trebuie să știe că în Ajun, dar și în prima și a doua zi de Crăciun, când este liber legal, magazinele pot funcționa cu program redus sau chiar sunt închise complet.

Citește și: De unde provine de fapt carnea de porc din magazinele din România. Nu mulți cumpărători sunt atenți la acest detaliu de pe etichetă

Care este programul magazinelor Lidl de Crăciun

Până pe 23 decembrie inclusiv, magazinele Lidl se deschid la ora 7:00 și se închid la ora 23:00. Pe 24 decembrie, în Ajunul Crăciunului, programul de funcționare este mai scurt și se încheie la ora 18:00. Pe 25 și 26 decembrie, în prima și a doua zi de Crăciun, angajații Lidl au liber, astfel că magazinele vor fi închise. Pe 27 decembrie, se revine la programul normal de funcționare, respectiv de la 7:00 sau 8:00 până la 22:00.

Programul Kaufland de Crăciun

Și magazinele din lanțul Kaufland sunt deschise până pe 23 decembrie inclusiv, până la ora 22:00 sau 23:00. Pe 24 decembrie, programul este redus, iar magazinele Kaufland se închid la ora 17:00 sau la ora 18:00. În prima zi de Crăciun toate magazinele din acest lanț sunt închise. Pe 26 decembrie, vor funcționa după program scurt, respectiv de la 9:00 la 15:00.

Citește și: Ce conține, de fapt, cozonacul Boromir din magazin. Detaliul de pe etichetă pe care sigur nu l-ai citit

Programul magazinelor Auchan de Crăciun

Hypermarketurile din lanțul Auchan au program obișnuit până pe 23 decembrie inclusiv. În ajunul Crăciunului, pe 24, acestea sunt deschise doar până la ora 18:00. În prima zi de Crăciun magazinele Auchan vor fi închise, dar își vor relua activitatea pe 26 decembrie, între orele 10:00 și 22:00.

Ce program are Carrefour de Crăciun

Românii care își fac cumpărăturile la Carrefour trebuie să știe că aceste hypermarketuri sunt deschise până pe 23 decembrie, la ora 23:00. Pe 24, magazinele Carrefour se închid la ora 19:00, iar în prima zi de Crăciun vor fi închise complet. Românii pot merge din nou la cumpărături pe 26 decembrie, între orele 8:00 și 22:00.

Citește și: Magazinele Profi dispar din România. Schimbare majoră, toți clienții trebuie să știe asta

Când este deschis la Profi de Crăciun

Și magazinele Profi au program de funcționare prelungit, până pe 23 decembrie inclusiv. În Ajun, magazinele din acest lanț se închid la ora 19:00. În prima zi de Crăciun magazinele Profi sunt închise, iar pe 26 decembrie vor funcționa între orele 10:00 și 18:00.

Programul magazinelor Penny de Crăciun

Magazinele din lanțul Penny sunt deschise până pe 23 decembrie, în intervalul 7:00 – 22:00. Pe 24 decembrie, acestea se închid la ora 18:00, iar în ziua de Crăciun vor fi închise. Magazinele Penny își primesc din nou clienții începând de pe 26 decembrie, însă după un program scurt, respectiv de la 9:00 la 16:00.

Citește și: Secretul pe care magazinele Lidl îl ascund de clienți. Dezvăluirea pe care nu te așteptai să o auzi

Când sunt deschise magazinele Mega Image de Crăciun

Românii care fac cumpărături la Mega Image trebuie să știe că aceste magazine se închid mai devreme pe 24 decembrie, respectiv la ora 21:00. În ziua de Crăciun sunt închise, iar pe 26 decembrie vor funcționa în intervalul 9:00 – 19:00.

De unde poți face cumpărături în zilele de sărbătoare

Dacă ai nevoie de ceva în zilele în care la supermarketuri este închis, poți apela la magazinele non-stop. În fiecare oraș sunt câteva astfel de magazine, de unde poți cumpăra diverse lucruri. De asemenea, magazinele din incinta benzinăriilor mai pot fi o variantă utilă.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Lovitură SUPREMĂ pentru Elena Udrea. Ce se întâmplă în închisoare
S-a dezbrăcat și are milioane de like-uri! Georgina lui Ronaldo, cea mai incendiară apariție
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscopul lunii Mai 2024 pentru toate zodiile. Unii dintre voi îşi vor culege roadele muncii...
Horoscop 29 Aprilie 2024. Berbecii vor fi foarte inventivi și își vor cuceri șefii cu...
Berbecii și o zodie misterioasă primesc un val de energie astrală, învățând să depășească provocările
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Mai îndrăgostită ca oricând! Ce a dezvăluit Lidia Buble despre relația cu omul de afaceri...
"Oare cât mai trebuie să mai îndur? Credeți-mă că nu mai pot". Mesajul fostului socru...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *