Propunerea inedită primită de Iuliana Marciuc din partea unui admirator: „A venit la poarta televiziunii cu un geamantan de lemn”. Ce i-a cerut bărbatul VIDEO EXCLUSIV

Cariera Iulianei Marciuc nu a fost lipsită de momente amuzante

Iuliana Marciuc a fost iubită de români încă de la primele apariții, având în spate o carieră impresionantă. Ea și-a amintit de vremea când era crainică, astfel că fanii se înghesuiau și îi trimiteau scrisori și diferite atenții. Vedeta ne-a vorbit, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre ce a pățit în momentul în care s-a trezit cu un fan chiar la poarta televiziunii, care spera la o relație cu ea.

Iuliana Marciuc: “A zis că dorește să se mute cu mine”

Iuliana Marciuc a fost alături de Marina Almășan, aceasta lansând o nouă carte. Vedeta ne-a vorbit despre o amintire care o leagă de vedetă, explicând că a primit un cățeluș chiar în timp ce se afla la emisiunea “Ceaiul de la ora 5”:

“Ceaiul de la ora 5”, o emisiune după care mulți s-au inspirat, ulterior. Vorbim de 1996, de o emisiune în care am fost invitată. În timpul emisiunii am primit un bichon, un cățeluș, Bella, pe care, ulterior, l-am avut timp de 14 ani. Mi-a fost foarte drag. Am primit acest cățeluș chiar în timpul filmărilor emisiunii “Ceaiul de la ora 5”.

Ce i-a făcut un fan

Cariera Iulianei Marciuc nu a fost lipsită de momente amuzante. Aceasta și-a amintit că s-a trezit cu un fan la poarta televiziunii, care își dorea o relație cu ea, chiar dacă era căsătorită. Vedeta ne-a povestit cum s-a derulat totul:

“Îți dai seama că sunt atât de multe care mi se derulează acum în minte. La un moment dat, un băiat a venit la poarta televiziunii. Eram crainică, eram mult mai tânără. A venit la poarta televiziunii cu un geamantan de lemn și a zis că dorește să se mute cu mine. Nu știu ce avea în geamantan, nu l-am deschis. A zis că nu pleacă de la televiziune până când nu vin cu el și îmi cere prietenia în acest fel. Eram deja căsătorită. I-am spus că sunt căsătorită și mi-a zis că nu contează acest lucru. Țin minte că mi-a zis că vine în această relație cu tot dragul și nu contează nimic altceva, ba chiar, dacă este nevoie, vorbește chiar și cu soțul meu. Cam asta a fost.”

Iuliana Marciuc
Iuliana Marciuc

Primea multe scrisori de la fani

Numeroase vedete s-au bucurat de scrisori din partea fanilor de-a lungul timpului. Iuliana Marciuc are mulți fani. În trecut, aceștia îi trimiteau diferite atenții, mărțișoare, flori sau însemne, pe lângă poeziile descoperite în scrisori:

“Este aceeași perioadă, perioada anilor ’90, ’95, ’96, când eu eram crainica televiziunii și când soseau la poartă foarte multe scrisori. În scrisori mai găseam și fotografii, mai găseam și mărțișoare dacă era cazul, flori din ierbari sau tot felul de însemne. Scrisoarea, pe lângă plăcerea scrisului, a poeziei scrise, era și foarte interesantă, existau acolo tot felul de mărturii.”

Iuliana Marciuc
Iuliana Marciuc

Un fan îi trimitea mere

Iuliana Marciuc a făcut parte din primul grup de crainice, care se bucurau de dragostea românilor. Vedeta ne-a povestit că a avut parte de un admirator care îi trimitea cutii pline de mere. În același timp, crainicele cunoșteau anumiți fani, care veneau la poarta televiziunii:

“Gândește-te că atunci, în respectivii ani, eram câteva crainice. Le numărai pe degetele de la ambele mâini. Practic, era singura televiziune din viața noastră, prima. Eram foarte cunoscute și soseau la poarta televiziunii, pe lângă scrisori, pachete, pachete cu dulciuri. Am avut, la un moment dat, un admirator care îmi trimitea cutii de mere, de undeva de lângă Bistrița. Erau vremuri foarte frumoase. Uneori, veneau și la poartă, așa cum s-a întâmplat și cu admiratorul meu.”

Video: Dragoș Enăchescu

7.3 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.