Pune în pantofi aceste două ingrediente puternice și atragi bogăția instant. Puțini știu trucul genial

Pune în pantofi aceste două ingrediente puternice și atragi bogăția instant. Puțini știu trucul genial

Dacă te afli în căutarea unor modalități de a atrage prosperitatea financiară, vrem să împărtășim cu tine un ritual eficient pe care îl poți urma de fiecare dată când ieși din casă. În conformitate cu principiile Feng Shui, există câteva metode simple pentru a energiza atmosfera cu vibrații pozitive și a alunga energia negativă, folosind chiar două ingrediente din bucătărie pe care probabil le ai la îndemână.

Cum poți atrage banii în viața ta

În conformitate cu înțelepciunea străveche cunoscută sub numele de Feng Shui, există multiple metode pentru a aduce prosperitatea în casa ta, prin intermediul unor stimulatori de energii pozitive, cum ar fi amuletele precum elefantul, Buddha sau plantele norocoase, printre altele.

Cu toate acestea, atunci când te gândești la atragerea banilor în viața ta, nu strică niciodată să recurgi la un ritual simplu, care să te însoțească în călătoria ta și să contribuie la atragerea banilor de fiecare dată când părăsești casa.

Citește și: Unde se țin banii în casă pentru a atrage prosperitatea în viața ta. 3 locuri recomandate de specialiștii Feng Shui

Care sunt ingredientele care îți obțin venituri suplimentare

Cu toții avem nevoie de bani, iar pentru a-i obține, depunem eforturi considerabile, dar uneori, parcă dispar înainte să-i putem folosi pentru ceea ce avem nevoie.

Din acest motiv, este benefic să ne concentrăm și asupra atragerii energiilor pozitive în viața noastră. Astăzi, vrem să îți prezentăm un ritual special, menit să atragă prosperitatea financiară în calea ta.

Conform înțelepciunii filozofiei antice chineze, există două ingrediente din bucătărie cu puteri remarcabile pe care le poți așeza în pantofi pentru a atrage prosperitatea financiară.

Vezi și: Unde trebuie să așezi patul în dormitor pentru a atrage fericirea și iubirea. Trucul Feng Shui care îți schimbă viața

Primul dintre acestea este scorțișoara, cunoscută pentru capacitatea sa de a purifică energia negativă și de a atrage energii pozitive. De aceea, este considerată ideală pentru a deschide calea banilor către portofelul tău.

Al doilea ingredient puternic este frunza de dafin, deoarece această plantă este recunoscută pentru capacitatea sa de a atrage abundența în casa ta și în portofelul tău.

Ce trebuie să faci

Ritualul cu scorțișoară

  • Pasul 1: Ia puțină scorțișoară sub formă de pudră și pune-o în pantoful drept.
  • Pasul 2: Repetați acest ritual în fiecare dimineață pentru a atrage bani și abundența, pentru a deschide noi oportunități și pentru a vă proteja de invidie și energii negative.

Te poate interesa și: Amuleta care atrage norocul și banii. Ce să pui la brelocul cheilor, trucul Feng Shui pe care puțini îl știu

Ritualul cu frunza de dafin

  • Pasul 1: Într-un mojar, măcinați cu grijă 5 foi de dafin până le transformați în pudră fină, repetând cuvântul „SUCCES” în timp ce o faceți.
  • Pasul 2: Presară această pudră pe pantofii tăi, astfel încât atunci când ieși din casă, acest ingredient puternic din bucătărie să te ajute să respingi invidia și ochii răi, în timp ce atragi în același timp bani și noroc.
Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 2-8 octombrie 2023
8.4 39 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *