Puțini au știut asta! Ce diferență de vârstă este, de fapt, între Daiana Anghel și Sorin Gonțea. Soțul vedetei e mult mai mare

Vezi ce diferență de vârstă este între câștigătorii Power Couple!

Daiana Anghel și Sorin Gonțea sunt primul Power Couple din România. Cei doi au demonstrat că se cunosc foarte bine, că sunt extrem de uniți și că nicio furtună nu îi poate doborî. Cei doi soți au făcut față cu brio tuturor provocărilor competiției din Malta și au reușit să pună mâna pe marele trofeu al emisiunii de la Antena 1. Însă, puțini telespectatori știu ce diferență de vârstă există între celebra influenceriță și partenerul ei!

Daiana Anghel și Sorin Gonțea, primul Power Couple din România

Daiana Anghel și Sorin Gonțea sunt marii câștigători ai emisiunii ”Power Couple România – La bine și la greu”. Cei doi soți s-au luptat în marea finală a competiției din Malta cu alte două cupluri solide.

Este vorba despre Anamaria și Tudor Ionescu, Oana Matache și Radu Siffredi. Astfel, cele trei perechi au fost nevoie să treacă printr-o probă extrem de dificilă, una în care rezistența le-a fost pusă serios la încercare.

Mai exact, cuplurile din finala ”Power Couple România” au trebuit să treacă prin valuri de căldură, ploi torențiale, vânturi reci și ninsori, ducând împreună greutățile, exact așa cum se întâmplă și în viața reală. La final, învingători au ieșit Daiana Anghel și soțul ei, Sorin Gonțea.

Câți ani îi despart pe cei doi

Daiana Anghel este beauty consultant și se poate lăuda cu numeroși fani care o rumăresc pe rețelele sociale. Ea este mai mică cu 9 ani decât partenerul ei, Sorin Gonțea, care este un chef extrem de respectat la noi în țară.

Superba șatenă are 40 de ani, în timp ce soțul ei are 49 de ani. Dar, după cum s-a văzut și în îndrăgita emisiune de la Antena 1, această diferență de vârstă nu este deloc o problemă pentru cei doi soți, Ei se completează perfect și sunt de neclintit în fața provocărilor vieții.

Citește și Imagini nemaivăzute din casa Daianei Anghel și a lui Sorin Gonțea. Câștigătorii Power Couple au o vilă impresionantă, detaliul care i-a frapat pe toți!

”Nu aș fi ajuns aici fără Daiana”

După ce au ieșit victorioși, Sorin Gonțea a avut o primă reacție. Celebrul chef a avut numai cuvinte de laudă la adresa parteneri sale de viață. El a spus că nu ar fi reuşit să câştige trofeul fără ajutorul soției sale.

”Nu aș fi ajuns aici fără Daiana. Comoditatea mea m-ar fi făcut să mă opresc, la un moment dat. Când am văzut-o, ȋnsă, pe ea cât de mult ȋși dorește să meargă înainte și cât de motivată este să facem asta, mi-am zis că n-am cum să mă opresc, mușc din zidurile astea și nu mă opresc!”, a spus Sorin Gonțea.

”Acest trofeu reprezintă forţa noastră, echilibrul și faptul că nu renunţăm. Niciuna dintre probe nu a fost ușoară, bazată pe noroc sau neșansă. Acest trofeu ȋnseamnă si depășirea tuturor fricilor și panicilor mele.

Am mai fi avut puterea să rezistăm niște etape, dacă ar mai fi urmat. Experienţa Power Couple și câștigarea acestui trofeu se adaugă la lucrurile importante pe care le-am realizat ȋn viaţă”, a declarat și Daiana Anghel.

Citește și Val de critici dure după ce Daiana Anghel și Sorin Gonțea au câștigat Power Couple România. Fanii sunt revoltați: „Rușine, Antena 1!”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *