Radu Bucălae dă din casă. De ce îl ceartă superba lui soție când apare la TV și în spectacole: “Altfel nu ar fi rezistat” VIDEO EXCLUSIV

”Multe dintre filmulețe le-am filmat cu ea nefiind acasă”

Radu Bucălae a devenit cunoscut drept comediant în cadrul show-urilor de stand-up, iar ușor, ușor a reușit să cucerească și mediul virtual, dar și micul ecran. Făcând parte din echipa de la ”Super Neatza cu Răzvan și Dani”, comediantul a devenit și mai vizibil. Pentru a se menține în topul preferințelor, Radu Bucălae a declarat, în exclusivitate pentru EGO.ro, că a trebuit mereu să se reinventeze, dar și să se prezinte în fața publicului cu tot felul de situații comice, chiar dacă, de cele mai multe ori, asta nu a fost chiar pe placul soției sale, Alexandra.

”Cred că soția mea are niște probleme la cap de mă suportă”

Când nu este pe micul ecran sau în spectacolele de stand-up comedy, pe Radu Bucălae îl vedem în social media, acolo unde amuză publicul cu parodiile pe care le face despre anumite trenduri care circulă în acest mediu.

”Azi nu am avut timp să fac un Get Ready With Me și trebuie să recunosc că nu am lenjerie intimă pe mine, pe sub aceste haine. Păi normal că mă pricep, dacă toate jumătate dintre femeile din România fac treaba asta și dacă în fiecare zi, când mă uit pe Tik Tok sau pe Instagram, văd treaba asta, am prins că învăț de la cei mai buni”, ne-a spus amuzat Radu Bucălae despre filmulețele pe care le postează.

A trecut cu brio prin toate trendu-urile de pe Tik Tok, însă recunoaște că pe cele mai multe nu le-a înțeles nici până în ziua de azi, chiar dacă el le-a tratat cu amuzament, nu cu seriozitate asemenea multor internauți.

”A trecut ”ghe, ghe-ul”. Îmi pare rău. Perioada ”ghe-ghe” a ținut patru luni. Dar s-a terminat. Nu am strâns niciun ban. Am încercat, la un moment dat, dar am văzut că nu se strâng oameni și am renunțat. Nu mi-a dat bine, am plecat. Asta e”, a mai precizat acesta.

Radu Bucălae este șocat de înțelegerea soției sale

În timp ce alți parteneri ar fi fost enervați de filmările zilnice, partenera de viață a lui Radu Bucălae găsește îngăduință. Ce-i drept, comediantul are grijă ca cele mai multe dintre videoclipuri să le filmeze când Alexandra nu este prin preajmă.

”Multe dintre filmulețe le-am filmat cu ea nefiind acasă. Doar că la ultimul, ăsta cu Get Ready With Me, era de față și s-a amuzat foarte tare. Cred că și are niște probleme la cap de mă suportă, râde și îi place, pentru că altfel nu ar fi rezistat. Chiar am mai primit întrebarea asta, dar cred că pentru că le fac destul de rar, Alexandra se amuză și rezistă. Dacă le-aș face mai des, atunci mi-aș pune și eu întrebarea. De obicei, când întrec limita sau greșesc câte ceva, văd în ochii ei sau vine ea cu întrebarea dacă sunt sigur că vreau să fac un anumit lucru. Când îmi zice așa, îmi dau seama că este prea mult”, ne-a povestit Radu Bucălae.

Citește și: Radu Bucălae și-a șocat soția, după ce a participat la „Te cunosc de undeva!”. Ce a fost obligat să facă în show-ul de la Antena 1 VIDEO EXCLUSIV

Această abordare umoristică nu funcționează însă de fiecare dată în preajma soției sale. Atunci când sunt mici certuri, ca în orice familie, Radu Bucălaie nu se folosește prea mult de umorul lui, ci doar în situații în care chiar crede că este loc.

”Nu merge vrăjeala. Când ne supărăm, și de obicei într-un cuplu, când cei doi se ceartă, începe tensiunea și nu merge când e supărată pe mine că am făcut un rahat, și fac de obicei, să bag vrăjeală. Ce-i drept, mai tensionez discuția. În discuțiile serioase, când vorbim așa serios și simt că la un moment dat intră o grupă, mai bag o glumă, dar nu funcționeză de fiecare dată”, a mai completat comediantul.

Radu Bucălae face glume pe scenă pe seama soției sale

Cum majoritatea textelor umoristice au la bază niște adevăruri, pe care actorii de stand-up comedy le exagerează astfel încât să facă deliciul publicului, Radu Bucălae mărturisește că s-a întâmplat de câteva ori să întindă coarda, iar cei apropiați lui să fie deranjați. Printre aceștia chiar și soția lui.

”Nu îmi aduc aminte gluma, dar s-a întâmplat cred că acum vreo doi ani de zile, și a venit la mine și mi-a zis că ea crede că zic prea mult și că lumea o să aibă impresia despre ea că este nebună. De exemplu, la ultimul material pe care l-am pus, care este pe internet, cu ”Alo, 112”, am povestit despre cum Alexandra s-a ars cu zahărul topit. Evident că am exagerat, ca să fie mai amuzant am exagerat toată treaba. La un moment dat, văzând că se râde la spectacole, îți dai seama că în povestire este personajul negativ, nu e pozitiv, a venit și mi-a zis că poate crede lumea despre ea că este proastă”, ne-a mai povestit actorul.

Citește și: De ce părinții Ioanei State nu merg la show-urile fiicei lor: „Ai mei au venit o singură dată” VIDEO EXCLUSIV

De fiecare dată când simte că a exagerat pe scenă, Radu Bucălae încearcă să apară spășit în fața partenerei sale de viață, însă, în același timp, dă vina pe public, motivând că a întrecut oarecum măsura și la cererea celor din sală.

”Are dreptate. Chiar are toată dreptatea. Cumva cred că este o limită pe care orice comediant trebuie să o simtă și să aibă grijă de ea, în mod special când vorbește despre rude, despre familie. Eu și acum trec prin aceeași situație, am vorbit despre mama, acum vorbesc despre tata. Suntem oarecum responsabili să nu ducem în jignitor, ci să menținem linia aia fină. Să fie la limită. Dar când vezi publicul, când îi vezi pe spectatori că râd și îți vine să plusezi mai mult, le dai, ei râd mai tare, dar trebuie să ne controlăm”, a mai declarat amuzat Radu Bucălaie pentru EGO.ro.

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *