Radu Ștefan Bănică, despre Eurovision și comentariile negative primite de la oameni: „Au senzația că m-am născut cu 30 de ani de experiență” VIDEO EXCLUSIV

"Munca bate talentul, asta este o zicală de-a mea de la care încerc să nu mă abat"

Radu Ștefan Bănică s-a implicat atât în muzică, cât și în actorie. Chiar dacă tatăl lui este cunoscut, tânărul muncește enorm pentru a avea un nume și o voce în această industrie. Într-un interviu exclusiv Ego.ro, el a vorbit despre presiunea pe care o pun fanii părintelui său pe el, relația cu sora lui, Violeta, dar și o eventuală participare la Eurovision.

Radu Ștefan Bănică: „Îmi văd de drumul meu și nu mă abat!”

Radu Ștefan Bănică, primul copil al cunoscutului Ștefan Bănică Junior, are o relație perfectă cu sora lui, Violeta, pe care artistul o are din căsnicia cu Andreea Marin. Tânărul a punctat că vedeta de televiziune a susținut această legătură frumoasă pe care o are cu adolescenta:

„Avem o relație normală. Ea, ca mamă, evident că nu își dorește altceva decât să se înțeleagă frații între ei. Nu contează că părinții sunt despărțiți sau nu, trebuie să se mențină un balans sănătos, evident adaptându-ne la condițiile care sunt, la situația care este. Ni se pare perfect normal. Chiar mi se pare un exemplu de urmat și pentru cei de acasă!”

Citește și: Ștefan Bănică Jr., în culmea fericirii. Chiar fiul său, Radu, a dat vestea cea mare: “Nu mă aștept să le placă tuturor”

„Mulți au foarte multe așteptări”

De asemenea, artistul a mărturisit că fanii tatălui său au multe așteptări de la el, chiar dacă se află la început de drum în industria muzicală. El nu se bazează pe realizările lui Ștefan Bănică Junior, ci muncește din greu pentru a ajunge unde își dorește:

„Eu de mic am vrut. 100% m-am inspirat și de la tata, dar cred că mi-a fost și mie scris. Așa vreau să cred! Cred că și dacă nu era el, tot asta aș fi ales! Munca bate talentul, asta este o zicală de-a mea de la care încerc să nu mă abat. Sunt opinii împărțite. Mulți au foarte multe așteptări, mai ales din publicul tatălui meu, dar avem două genuri muzicale diferite. Nu mă aștept să le placă tuturor! Mie îmi place, am alt public. Nu fac diferențe, dar dacă nu vă place, de ce să stăm să ne supărăm, să comentăm? Asta este! Poate o să iasă o melodie și pe placul dumneavoastră. Am avut multe mesaje, dar îmi văd de drumul meu și nu mă abat. Au senzația că, spre exemplu, m-am născut din start cu 30 de ani de experiență, 20 de ani de Sala Palatului. Direct, le-am luat la naștere, am avut hard disk-ul și m-am născut cu ele! Premii muzicale din start, ce mai trebuie muncă?”

Vrea să aibă concerte la Sala Palatului

De asemenea, Radu Ștefan Bănică își dorește să ducă mai departe tradiția cu spectacolele susținute la Sala Palatului, însă este conștient că trebuie să muncească mult pentru a ajunge acolo:

„E foarte bine! Mi-ar plăcea, de ce nu? E o tradiție frumoasă. (n.r. Sala Palatului) Dar, tot așa, se moștenește cu muncă, că doar nu mă nasc și mi se zice: „Uite cheia de la Sala Palatului, preiei chiriile și gata, faci acolo concerte!”.”

Radu Ștefan Bănică
Radu Ștefan Bănică

Nu vrea să cânte trap

Când vine vorba despre muzica pe care își dorește să o facă, tânărul a punctat că nu este atras de trap, stilul muzical care a cucerit o mulțime de adolescenți:

„Trap, nu, nu mă definește, dar îmi place să explorez mai multe stiluri muzicale în studio acum. Pe parcursul timpului, o să îmi creez o amprentă. Sunt la început, nu am încă o identitate ca artist, dar sunt pe drum!”

Ce spune despre o participare la Eurovision

În același timp, Radu Ștefan Bănică nu refuză o participare la Eurovision, mai ales pentru că urmărește concursul încă de când era mic:

„Să știi că da, eu de mic am urmărit. Dacă se ivește ocazia și contextul, nu sunt împotrivă.”

Video: Dorin Marinuș

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *