Ștefan Bănică Jr., în culmea fericirii. Chiar fiul său, Radu, a dat vestea cea mare: “Nu mă aștept să le placă tuturor”

Ștefan Bănică Jr., în culmea fericirii. Chiar fiul său, Radu, a dat vestea cea mare: “Nu mă aștept să le placă tuturor”

Radu Ștefan Bănică are 21 de ani și multe visuri în ceea ce privește cariera lui artistică. În luna iulie, fiul lui Ștefan Bănică Jr. a lansat prima lui piesă și are o mare dorință, care speră să i se împlinească. Fiul vitreg al Laviniei Pîrva a fost acceptat la Master, în cadrul Facultății de Actorie, și dorește să crească profesional cât mai mult.

Radu Ștefan Bănică este oficial masterand

Fiul marelui artist Ștefan Bănică Jr. visează să joace într-un film alături de două dintre cele mai importante persoane din viața sa: „Mi-ar plăcea să joc cu tata într-un film. Și mi-ar plăcea să joc și cu Emilia Popescu, a doua mea mamă”, potrivit Cancan.

Cât despre prima lui melodie lansată, Radu Ștefan Bănică a dezvăluit cum au reacționat oamenii, de fapt: „Pentru un prim single a fost un feedback bun. La public sunt opinii și opinii, e binevenită și critica, și laudele. Sunt și comentarii răutăcioase, dar sunt și comentarii constructive. Nu este un gen muzical pentru toată lumea, eu am spus asta, nu mă aștept să le placă tuturor.

Care este visul său cel mare

Este un gen afrobeat, este de vară, asta mi-a plăcut mie, am 21 de ani. Ce să scot la 21 de ani, Traviata? Cânt și eu ce-mi place, cu ce mă simt bine, ce ascultă generația mea. Am intrat la master, la actorie, în continuare, să aprofundez, să cunosc lume. Sincer, cred că am fost ultima generație cu trei ani la licență, acum sunt patru. Am 21, ies la 23 de la master. Mi-ar plăcea să joc cu tata într-un film. Și mi-ar plăcea să joc și cu Emilia Popescu, a doua mea mamă”.

Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, Radu a vorbit despre reacția tatălui său, Ștefan Bănică Jr., atunci când a ascultat melodia „Tu!”: „(…) Este prima mea piesă, am mai scos o piese, de fapt a fost ceva personal, pus pe canal meu de Youtube, dar ăsta e primul meu single, ca artist. I-a plăcut”.

„Mă bucur că am prins loc la master”

Radu Ștefan Bănică a ales muzica și actoria ca domenii de activitate, deși este conștient că nu îi va fi deloc ușor să calce pe urmele bunicului, respectiv tatălui său, Ștefan Bănică Jr. Cu alte cuvinte, acesta a învățat de la vârsta de 17 ani să muncească și să culeagă roadele muncii sale. Așa se întâmplă și acum, când melodia „Tu” se aude la radio, pleacă în turneu în țară și în străinătate cu piesa „O noapte furtunoasă” și își continuă studiile cu un master la UNATC.

„Am primit răspunsul că am intrat la master. Au fost cred că vreo 5 candidați pe loc, e o concurență în orice domeniu, mai ales la facultăți. Mă bucur că am prins loc la master. Am început și stagiunea de teatru, am plecat la Turnu-Severin, am avut spectacol și acum reîncepe treaba în forță”, a dezvăluit Radu pentru Playtech-Știri.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *