Radu Vâlcan, imagini de senzație. Cum arăta prezentatorul de la Insula Iubirii în adolescență. Nu l-ai mai văzut așa

A fost declarat de două ori modelul masculin al anului

Scris de: Daoud Andra

13 Feb. 2024

Radu Vâlcan este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV de la noi, însă puțini știu că, înainte de a lucra în televiziune, a cochetat cu modelling-ul. Cum arăta soțul Adelei Popescu în adolescență, pe vremea când activa drept model. Chiar soția lui a făcut publice fotografiile.

Imagini de colecție cu Radu Vâlcan în adolescență

Radu Vâlcan a împlinit recent 47 de ani și a sărbătorit alături de familie, la apartamentul lor de la mare, din stațiunea Olimp. Prezentatorul de la Insula Iubirii are mare grijă la felul în care arată și face mult sport pentru a se menține în formă. Datorită înălțimii și trăsăturilor pe care le are, în tinerețe a practicat modelling-ul, după cum a povestit chiar el, la un moment dat.

Citește și: Se mai filmează sau nu Insula Iubirii – sezonul 8? Radu Vâlcan a făcut marele anunț VIDEO EXCLUSIV VIDEO EXCLUSIV

Din când în când, soția sa publică pe internet fotografii cu el din perioada în care făcea diverse campanii în reviste. Cei doi nu se cunoșteau pe vremea aceea, însă Adela Popescu spune că ar fi cucerit-o de atunci, dacă s-ar fi întâlnit. La începutul anilor 2000, Radu Vâlcan a fost declarat timp de doi ani la rând cel mai bun fotomodel masculin din România.

Ulterior, a lăsat deoparte cariera de model și a început să prezinte știri sportive, apoi ”Poveștiri adevărate”. A făcut pasul și către actorie, iar la filmările pentru telenovela ”Iubire și onoare” a cunoscut-o pe Adela Popescu, care i-a devenit soție.

Radu Vâlcan, în perioada în care cocheta cu modelling-ul

A mai fost căsătorit în trecut

Radu Vâlcan este un familist convins și are trei băieți alături de Adela Popescu. Cei doi s-au căsătorit în anul 2015, după o relație de câțiva ani buni. Puțini știu însă că Radu Vâlcan a mai fost căsătorit în tinerețe. A spus ”Da” pentru prima dată când avea 26 de ani, însă acel mariaj nu a rezistat. A vorbit chiar el despre prima căsnicie, într-un interviu.

Citește și: Adela Popescu, complet nemachiată și în costum de baie la 37 de ani. Soția lui Radu Vâlcan e superbă, rar o vezi așa

”M-am căsătorit la 20 şi ceva de ani pentru că mi se părea cool. Aşa mi-am imaginat eu că o să fie acel moment, dar nu a fost aşa. Eu doream stabilitate, îmi place familia. Nu mai merge relaţia, nu ne mai înţelegem şi te încarci negativ, asta e o relaţie care nu te mai ajută că individ să creşti”, a declarat Radu Vâlcan, în urmă cu câțiva ani.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan, mărturisiri despre relația cu Victor Cornea
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *