Raluca Bădulescu, apariție îngrijorătoare pe stradă. Vedeta e din ce în ce mai slabă, fanii s-au crucit când au văzut-o FOTO

Ce i-au transmis cei care o urmăresc

Scris de: Daoud Andra

05 Nov. 2023

Raluca Bădulescu și-a îngrijorat fanii cu cele mai recente apariții. Vedeta de la Kanal D nu se mai oprește din slăbit, iar cei care o urmăresc în mediul online au remarcat acest lucru. Cum a apărut jurata ”Bravo, ai stil!” recent pe stradă și ce i-au transmis fanii ei de pe rețelele de socializare.

Raluca Bădulescu, mai slabă ca niciodată

De când a apelat la operația de micșorare a stomacului, Raluca Bădulescu a slăbit foarte mult și s-a menținut la greutatea la care se simte cel mai bine. Fanii s-au obișnuit deja cu noua ei siluetă și cu noile forme, însă vedeta Kanal D are perioade când slăbește și mai mult.

Recent, diva s-a afișat pe rețelele de socializare purtând niște outfit-uri care îi pun în valoare silueta trasă prin inel. A purtat colanți și cizme peste genunchi, iar cei care o urmăresc în mediul online au remarcat că are picioarele foarte subțiri.

Citește și: Ce superstiții are Raluca Bădulescu: “E ceva care îmi poartă ghinion!”. Obiectele pe care vedeta Kanal D nu le poartă niciodată EXCLUSIV

”Uită-te în oglindă!!!”, ”Puțin mai plinuță, n-ar fi rău”, ”Doamne… te sperie cum arată!”, ”Femeia asta mă sperie” – au fost doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit vedeta la postare. Au fost însă și comentarii laudative la adresa ei și mulți dintre cei care o urmăresc au felicitat-o pentru ambiția de care dă dovadă. Raluca Bădulescu a spus că aceasta este greutatea la care se simte cel mai bine și că este preocupată constant de felul în care arată.

Raluca Bădulescu, apariție îngrijorătoare pe stradă. Vedeta e din ce în ce mai slabă, fanii s-au crucit când au văzut-o Foto
Fanii au remarcat că vedeta are picioarele foarte subțiri

Cum se menține la greutatea dorită

Chiar dacă este mai suplă ca niciodată, Raluca Bădulescu nu a renunțat la micile plăceri vinovate, precum dulciurile sau covrigii. ”Regina regească”, așa cum s-a autointitulat, a dezvăluit la ce trucuri apelează pentru a nu se mai îngrășa. De când a făcut operația de micșorare a stomacului, mănâncă tot ce își dorește, însă în porții foarte mici.

Citește și: De ce nu și-a organizat niciodată Raluca Bădulescu ziua de naștere: “Nici măcar când am împlinit 18 ani!” VIDEO EXCLUSIV

”Covrigii sunt la locul lor, dulciurile la locul lor, în continuare mănânc ciocolată, în loc să mănânc mâncare. Nu am mai slăbit, nu m-am mai îngrășat. Vreau să rămân așa, Doamne Ajută! Este foarte ușor să sari calul, am avut câteva weekend-uri în care aș minți să spun că nu mi-am mai făcut damblalele… am mâncat mai mult.

Știi cum vin kilogramele așa pe nevăzute? Se întâmplă. Mă cântăresc în fiecare zi! În fiecare zi! Uneori mai uit din când în când și când mai văd… și că știu că fac excese… încerc următoarele zile să consum salate”, a explicat Ralucă Bădulescu, în urmă cu ceva timp.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *