De ce nu și-a organizat niciodată Raluca Bădulescu ziua de naștere: “Nici măcar când am împlinit 18 ani!” VIDEO EXCLUSIV

"Să știți că până să vin la Kanal D nu am avut parte niciodată de petreceri surpriză! Niciodată!"
De ce nu și-a organizat niciodată Raluca Bădulescu ziua de naștere: “Nici măcar când am împlinit 18 ani!” VIDEO EXCLUSIV

Raluca Bădulescu, născută pe 4 octombrie, nu își sărbătorește niciodată ziua de naștere. Ba chiar, vedeta a recunoscut, în exclusivitate pentru Ego.ro, că nu și-a făcut nici majoratul, iar singura mare petrecere pe care a organizat-o a fost nunta cu fostul partener. În schimb, de când se află în familia Kanal D, colegii săi au grijă să o surprindă în fiecare an.

Raluca Bădulescu: “Până să vin la Kanal D nu am avut parte niciodată de petreceri surpriză!”

Raluca Bădulescu nu își serbează niciodată ziua, însă colegii de la Kanal D au grijă să îi organizeze în fiecare an, în jurul datei de 4 octombrie, o petrecere surpriză. Jurata de la “Bravo, ai stil” ne-a recunoscut că nu a avut parte de astfel de petreceri înainte de a intra în familia televiziunii:

“Eu țin chestia asta secret în general. Sunt genul care nu își serbează ziua, dar întotdeauna colegii mei de la Kanal D îmi fac cele mai frumoase surprize din lumea aceasta! Am avut parte de cea mai frumoasă surpriză, ca întotdeauna! Sunt emoționată, întotdeauna există o surpriză. Îi iubesc! Le mulțumesc tuturor colegilor de la Kanal D! Am primit tort, flori și un cadou frumos. E ideea în sine! M-au rugat să vin până la birou, eu mă agitam: “Stai să îmi iau aia!”. Să știți că până să vin la Kanal D nu am avut parte niciodată de petreceri surpriză! Niciodată! Doar colegii mei de la Kanal D mi-au făcut petreceri surpriză. Alături de colegii mei de la Kanal D am aflat, pentru prima oară în viața mea, ce înseamnă petrecere surpriză și sunt foarte emoționată, fericită în fiecare an! Îi iubesc!”

Citește și Raluca Bădulescu, despre sacrificiile pe care le face pentru garderoba ei: “Dacă îmi dai covrigi toată luna, îi mănânc liniștită și îmi iau ceva de îmbrăcat!” VIDEO EXCLUSIV

Nu și-a organizat nici majoratul

Raluca Bădulescu a recunoscut că este o persoană superstițioasă, astfel că nu ține niciodată anumite obiecte și nici nu și-a organizat ziua de naștere vreodată. Ba chiar, jurata a preferat să nu aibă parte de majorat atunci când a împlinit 18 ani:

“Nu mi-am făcut ziua niciodată, nici măcar când am împlinit 18 ani. Nu o să îmi fac ziua niciodată în viața mea! După o vârstă, nu mai ne bucurăm chiar așa de mult! Ne bucurăm că a mai trecut un an în care suntem sănătoși și suntem bine, dar nu mai este cazul de balonașe. Sunt și superstițioasă. Nu am niciodată portofel, trusă de farduri, toate sunt aruncate la grămadă. Nu am niciodată ceas! Am niște superstiții. Nici nu îmi fac ziua niciodată!”

Singura petrecere organizată a fost nunta

De asemenea, îndrăgita vedetă a punctat că singura mare petrecere organizată a fost nunta cu fostul partener, tatăl copilului său:

“Nu! (n.r. nu și-a făcut majoratul) Niciodată, nicio petrecere măreață nu am făcut în viața mea în afară de cea mai mare petrecere, care a fost nunta! Și aceea a fost făcută la 10 ani după ce ne-am căsătorit eu și Florin!”

Citește și Vica Blochina le-a uimit pe Bianca Drăgușanu și Raluca Bădulescu, după operație: „Nu pot să mănânc, dar în rest sunt OK!” VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *